АктуалноГрадътКултураМненияНовиниПод ножа

Стърчащи винтове, стъкла и железа оставени на произвола пред кино Космос

Купчината опасни строителни отпадъци бе изоставена от работниците, които премахват павилионите по ул. Гладстон

Дейността по демонтажа е организирана от досегашните стопани на павилионите

Куп стърчащи остри винтове, изпотрошени стъкла, стърчащи ламарини и метални лайсни, и много други строителни отпадъци са оставени на произвола на съдбата на площада пред кино Космос. Работниците, които премахват павилионите, са оставили дейността си наполовина, без да обезопасят района.

След премахването на част от временните постройки, които стояха зад спирката на „Гладстон“, купищата отпадъци са просто оставени да стърчат навсякъде в обществено достъпната зона. По земята има разхвърлян и изолационен материал – стъклена вата, която е много опасна, ако бъде разпиляна от вятъра. Работата по премахването е отговорност и организирана от хората, които досега стопанисваха павилионите.

Мястото е опасно за деца, които си играят там, а дори и за възрастни, които просто преминават, тъй като част от боклуците са разпилени и по тротоара, коментират хората от квартала. Очаква се в следващите дни цялото пространство да бъде изчистено, но поради небрежното отношение на отговорните, трябва да се преминава с повишено внимание, тъй като е възможно по земята да има всякакви отпадъци.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Типично българска история-рибата в морето,а тиганът е приготвен.Защо първо не се започна с ремонта на киното,а принуждават собствениците на тези естетично направени павилиони дае ги рушат Явно КИ на някои ръководни кадри в Пловдив е твърде нисък!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина