Стартират големи ремонти в Кючук Париж

Актуално Изпод тепето Новини

Разширяват улица „Кукуш” двойно заради проекта за пробив под Централна гара

Започват още ремонтът на „Даме Груев” и продължението на бул. „Македония”

Евлоги Георгиев

Уличната мрежа в Кючук Париж ще се превърне в строителна площадка през 2019г. Стартира разширяването на две от важните квартални улици. Едната е „Кукуш”. Отсечката ще стане голяма пътна артерия, която цели да бъде алтернативна връзка с надлез „Родопи” с началото на проекта за пробив под Централна гара. Експертния съвет към общината се е произнесъл положително по идеята за разширяването на улицата двойно.

Отчуждителни процедури няма да има. Същото се отнася и за проекта по продължението на бул. „Македония” в зоната между Първо районно и жилищните комплекси Оазис, съобщи днес кметът.

Паралелно започват и дейностите по разширяването на „Даме Груев”. Там проектът ще се реализира на два етапа. В първия ще бъде подменен паважа, а във втория етап ще трябва да се премахне по-голямата част от терасата на бившето кино „Въстаник”. По време на реализирането на проекта обаче ще бъдат премахнати всички съществуващи дървета по цялата улица.

Споделете ни във:

12 thoughts on “Стартират големи ремонти в Кючук Париж

  1. БРАВО нека градът трябва да е 6 за 2019 макар ,че пак няма да стигне много времето но всичко е ТОЧНО ! Тотев е отговорен и ще се постарае всичко да е окей според мен !

  2. После пак кажете ,че ГЕРБ нищо не правят … смешници тези комуняги ако не бяха така пречка много неща щяха да се наредят !!

  3. Дано фирмата си свърши качествено ремонта и да се спазят все пак някакви срокове !!! Празници идват !

  4. Ето това са вече добри новини. Поздравления за Пловдив, ще има новости в града, ще има хубави ремонти! Ако комунистите бяха на власт нямаше да има нищо!

  5. Това не са добри, а направо страхотни новини! Да благодарят на Бойко, че ако не е той ….. всички градове ще страдат

  6. Какво по-добро от това? Пловдив ще придобие още по-европейски град. Но си имаме хубав и свестен премиер, който мисли за големите градове

  7. Евала, това са наистина страхотни новини! Линията ще продължи и всички големи градове ще се ремонтират. Властта е супер

  8. Е това са супер новини! Браво, Пловдив наистина ще стане още по-як! Браво, с такъв премиер всички големи центрове ще са добре

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.