Слави Георгиев: Дани Каназирева излъга своите избиратели, че е алтернатива

Актуално Власт Градът Новини Под ножа Политика

Става ясно, че единствените цели, които са гонени от нейната формация, са реализирането на нейните лични властови амбиции, заяви общинският съветник от НФСБ- ВМРО

Николай Радев: Пловдивчани бяха излъгани с това, че този десен спектър е различен като виждания, но това е една голяма гербаджийска игра

Иво Дернев

„ Назначаването на Дани Каназирева за областен управител е цената, която получава тя за това, че участваше в една задкулисна игра по време на кампанията. Очевидно работата беше да се улеснява кандидата на ГЕРБ и това ясно пролича на първи тур чрез манипулацията на екзитполовете”. Така общинският съветник от коалицията НФСБ- ВМРО в следващия местен парламент Слави Георгиев коментира пред Под тепето решението на Министерски съвет да назначи лидера на Съюз за Пловдив на поста губернатор. Той припомни, че в цялата кампания Дани Каназирева се представяше за антисистемния играч, който е срещу статуквото и политическите централи.

„С това си действие Дани Каназирева излъга своите избиратели, че е алтернатива. И подведе хиляди граждани с излъгани надежди. Става ясно, че единствените цели, които са гонени от нейната формация, са реализирането на нейните лични властови амбиции”, допълни Слави Георгиев.

Потърсихме и кандидата за кмет от БСП Николай Радев.

„ Това, което повтаряхме през цялата кампания, се потвърди- гласуваш за Дани ,Славчо или Здравко, гласуваш за Бойко. Пловдивчани бяха излъгани с това, че този десен спектър е различен като виждания, но това е една голяма гербаджийска игра. От областния няма какво да се очаква, не е с кой знае какви правомощия. Никъде в закона не пише, че трябва да е коректив и не очаквам да бъде такъв”, заяви Николай Радев.

 

 

Споделете ни във:

10 коментара за “Слави Георгиев: Дани Каназирева излъга своите избиратели, че е алтернатива

  1. Да аз доста съм щастлива за избора на Здравко Димитров за кмет на Пловдив защото за първи и последен път гласувам за ГЕРБ,а съм против избора на Каназирева за областен управител на Пловдив защото е доста нагла .

  2. Политическият цирк в ПЛОВДИВ беше отдавна предизвестен. Жалко за Славчо , че отново се предовери на кукловодите , които обещаваха честна игра . Нищо добро не чака пловдивчани със ЗДРАВКО и ЗДРАВКА , които са вярна част от статуквото в Б-я ,чиято цел е доразграбването на този опит за държава . БОГ ДА ПАЗИ Б-Я и ПЛОВДИВ .

  3. Какво излезе – адвокатесата, символ на ново мислене, се оказа обикновен похлупак, който се търкулна и си намери ГЕРБ гърнето…така мили пловдивчани, дали си гласа за Дани…ама тя е от същите избрани…а спотаилите се край нея ментарджии скоро ще си проличат в обсъжданията уж на новоизбрания общински съвет…в крайна сметка да си в съвета съвсем на означава, че си със съвест…

  4. мръсница.винаги е била патерица на герб. два пъти прави маминия кмет. сега направи и зико с най-голямата измама в историята на изборите.честито ви пловдивчани,че си останахте по къщите.

  5. Ами кмета на Тракия беше добър вариант за кмет на града но явно не е одобрен от горе….другия път дано го допуснат

  6. А така, да ви е честито! Сега доволни ли сте всички вие, гласували за Зико, и вие, негласувалите! А, доволни ли сте?! Много добре стана, да може хубаво да видите кого подкрепихте! Защото имаше достойни хора, но вие пропиляхте шанса на Пловдив за промяна! ДА ВИЕ, ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ЗИКО И НЕГЛАСУВАЛИТЕ СТЕ ВИНОВНИ!!! Бог да е на помощ на града ни!

  7. НЕ НАМЕСВАЙ СЛАВЧО В ИГРАТА МРЪСНИК С МРЪСНИК. И НА ДВАТА ДЕБАТА ТИ И КАНАЗИРКАТА БЯХТЕ АДВОКАТИ НА ЗИКО. ТАКА ВЕТРИЛОТО ЗИКО- ДАНИ И ТИ БАЧО КОЛЬО СИРЕЧ ГЕРГОВ ИГРАХТЕ СРЕЩУ СЛАВЧО И „ПОБЕДИХТЕ“ БОК ДА Е НА ПОМОЩ НА ПЛОВДИВ. ТРИУМВИРАТ ЗИКО – ДАНИ- ГЕРГОВ. ЧЕСТИТО ВИ ПЛОВДИВЧАНИ , ЧЕ 200 ХИЛЯДИ СИ ОСТАНАХТЕ ПО КЪЩИТЕ. ОГРАБВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА В ПЪЛНА СИЛА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.