АктуалноВластГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

Слави Георгиев: Дани Каназирева излъга своите избиратели, че е алтернатива

Става ясно, че единствените цели, които са гонени от нейната формация, са реализирането на нейните лични властови амбиции, заяви общинският съветник от НФСБ- ВМРО

Николай Радев: Пловдивчани бяха излъгани с това, че този десен спектър е различен като виждания, но това е една голяма гербаджийска игра

Иво Дернев

„ Назначаването на Дани Каназирева за областен управител е цената, която получава тя за това, че участваше в една задкулисна игра по време на кампанията. Очевидно работата беше да се улеснява кандидата на ГЕРБ и това ясно пролича на първи тур чрез манипулацията на екзитполовете”. Така общинският съветник от коалицията НФСБ- ВМРО в следващия местен парламент Слави Георгиев коментира пред Под тепето решението на Министерски съвет да назначи лидера на Съюз за Пловдив на поста губернатор. Той припомни, че в цялата кампания Дани Каназирева се представяше за антисистемния играч, който е срещу статуквото и политическите централи.

„С това си действие Дани Каназирева излъга своите избиратели, че е алтернатива. И подведе хиляди граждани с излъгани надежди. Става ясно, че единствените цели, които са гонени от нейната формация, са реализирането на нейните лични властови амбиции”, допълни Слави Георгиев.

Потърсихме и кандидата за кмет от БСП Николай Радев.

„ Това, което повтаряхме през цялата кампания, се потвърди- гласуваш за Дани ,Славчо или Здравко, гласуваш за Бойко. Пловдивчани бяха излъгани с това, че този десен спектър е различен като виждания, но това е една голяма гербаджийска игра. От областния няма какво да се очаква, не е с кой знае какви правомощия. Никъде в закона не пише, че трябва да е коректив и не очаквам да бъде такъв”, заяви Николай Радев.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

  1. Да аз доста съм щастлива за избора на Здравко Димитров за кмет на Пловдив защото за първи и последен път гласувам за ГЕРБ,а съм против избора на Каназирева за областен управител на Пловдив защото е доста нагла .

  2. Политическият цирк в ПЛОВДИВ беше отдавна предизвестен. Жалко за Славчо , че отново се предовери на кукловодите , които обещаваха честна игра . Нищо добро не чака пловдивчани със ЗДРАВКО и ЗДРАВКА , които са вярна част от статуквото в Б-я ,чиято цел е доразграбването на този опит за държава . БОГ ДА ПАЗИ Б-Я и ПЛОВДИВ .

  3. Какво излезе – адвокатесата, символ на ново мислене, се оказа обикновен похлупак, който се търкулна и си намери ГЕРБ гърнето…така мили пловдивчани, дали си гласа за Дани…ама тя е от същите избрани…а спотаилите се край нея ментарджии скоро ще си проличат в обсъжданията уж на новоизбрания общински съвет…в крайна сметка да си в съвета съвсем на означава, че си със съвест…

  4. мръсница.винаги е била патерица на герб. два пъти прави маминия кмет. сега направи и зико с най-голямата измама в историята на изборите.честито ви пловдивчани,че си останахте по къщите.

  5. А така, да ви е честито! Сега доволни ли сте всички вие, гласували за Зико, и вие, негласувалите! А, доволни ли сте?! Много добре стана, да може хубаво да видите кого подкрепихте! Защото имаше достойни хора, но вие пропиляхте шанса на Пловдив за промяна! ДА ВИЕ, ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ЗИКО И НЕГЛАСУВАЛИТЕ СТЕ ВИНОВНИ!!! Бог да е на помощ на града ни!

  6. НЕ НАМЕСВАЙ СЛАВЧО В ИГРАТА МРЪСНИК С МРЪСНИК. И НА ДВАТА ДЕБАТА ТИ И КАНАЗИРКАТА БЯХТЕ АДВОКАТИ НА ЗИКО. ТАКА ВЕТРИЛОТО ЗИКО- ДАНИ И ТИ БАЧО КОЛЬО СИРЕЧ ГЕРГОВ ИГРАХТЕ СРЕЩУ СЛАВЧО И „ПОБЕДИХТЕ“ БОК ДА Е НА ПОМОЩ НА ПЛОВДИВ. ТРИУМВИРАТ ЗИКО – ДАНИ- ГЕРГОВ. ЧЕСТИТО ВИ ПЛОВДИВЧАНИ , ЧЕ 200 ХИЛЯДИ СИ ОСТАНАХТЕ ПО КЪЩИТЕ. ОГРАБВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА В ПЪЛНА СИЛА

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина