АктуалноБългарияГласовеИзпод тепетоМненияНовиниПод ножаПод обстрел

Различното политическо локално реалити

Таня Грозданова

Политическо самоУбийство, завой по утъпкания модел към кметския стол в Града под тепетата, или „пито-платено”. Това са версиите относно назначението на новия областен управител, които се въртят цял ден в ганковите кафенета, политцентралите и Нета.

Да, ама не! Жената ви го каза в прав текст:

Дани Каназирева: Бях изправена пред избор – или да продължа да критикувам, без да имам възможност реално да решавам

Превеждам творчески за всички, които не са разбрали, защото буквалният превод ще звучи цинично. Това е политически коректно излъчване на фразата казаха ми „Или, да, или …!”. Тоест имала е оферта, която не е могла да откаже.

И така Дани изпълнява обещанието си към електората, че Ще бъде различно!

Очаквайте физическото изпълнение на обещанията и на другите кандидати.

В следващият епизод „голямата изненада” ще е как Патриотите ще повторят националната коалиция на ниво местен парламент с „Грижа за хората“. По-нататък в сериала ще видите продуцентите да претворяват в дела идеята, че „Сега е времето…“ всички да са на „Работа, работа, работа за Пловдив“, дори и „Работим за Вас!“, дето до днес след обяд ги бяха отписали от заявката за новата общинска баница.  Развитието на сюжетната линия с очаквания за силна опозиция и дребно партийна коалиционна подкрепа, ще остане с неочакван отворен край! Защото „В Пловдив можем много повече“, та да е „Пловдив на хората“, а „Власт за хората!“ не остана.

Тук пак стигаме до Първия закон на мракетинга.

И е учудващо защо всички, които не  гласуваха и гласуваха, хейтят сценария, при условие, че това си е политическо реалити  #ЗАЕДНО в най-чист вид!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. А? К’во кайш? „…хейтят сценария…“ =УЧЕНОТО си е учено, еха! В Алабама българскио език го хейтват учените каки.
    (Недоучени?)
    БОКО ХАРАМ = БУУКС ПРОКЛЕТИ = КНИГИ ПРОКЛЕТИ = ето как изкореняват таквизи акъли по-строгите режими: пращат ги на курорт в шубраките.

  2. Ако бяхте гласували за някой от достойните кандидати, каквито имаше, този цирк сега нямаше да го гледаме. Лошото е, че е за сметка на всички, а се случи по вина на 15-тина % подкрепили Здравко и един голям процент негласували. За мен изборите в Пловдив са невалидни, не може кмета на втория по големина град да е избран с 46 000 гласа.

  3. Така е пловдивчани, като имате доверие в адвокат…дори и много симпатична…в тази прослойка на обществото няма идеали,има само интереси…и всички пътища за тяхното постигане са приемливи…да ни е честита новата областна управителка…днес управителка, утре министърка, пък после може и нещо като еврокомисарство да се измержелее на хоризонта…нищо че всички е много миризливоооооооо….

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина