Превърнаха новата атракция край река Марица в кучешка тоалетна

Актуално Новини Под ножа

Стопани на домашни любимци ги разхождат в така наречения болдър парк с детски стени за катерене на Уолтопия, вместо в кучешката площадка на стотина метра встрани

Превърнаха най-новата градска атракция в кучешка тоалетна, алармира наш читател. Днес той използвал хубавото време за разходка по напълно обновената зелена зона по южния бряг на река Марица и останал крайно разочарован от видяното. Чакълът около току що изградения болдър парк с детски изкуствени скали за катерене на Уолтопия е заприличал на WC за домашни любимци още на третия ден след завършването му.

„Настилката буквално е покрита от животински изпражнения. Няма къде да стъпи човек, камо ли да ползва иначе добре изглеждащите и направени стени за катерене. Все едно нарочно хората си разхождат тук домашните любимци, за да превърнат мястото в тоалетна. Отвратително”, не крие възмущението си читателят ни Владимир и прилага снимки към сигнала си. Той критикува хигиенните навици на стопани на четириноги, тъй като навсякъде в обновената зона край реката има кошчета за смет. „Не се изисква много да събереш екскрементите след домашния си любимец”, допълва той. Още по-неприятното в случая е, че само на стотина метра от така наречения болдър парк има новоизградена голяма площадка за разхождане на кучета.

 

Споделете ни във:

11 коментара за “Превърнаха новата атракция край река Марица в кучешка тоалетна

  1. Тоз’ пък – майно, станали сме най-ЗАБРАНИТЕЛНОТО СЕЛИЩЕ на Балканите, то РежимътБоБоТРИ друго като не умее дай им да ме / те глобяват.
   Не мож’ да пресечеш – по всички боливарди наслагали тараби, сякаш така ще оправят трафика и безопасността.
   Коритото на реката си беше отлично изградено от дялан камък – само поддръжка искаше, а не „комуниз…“ пърдом, „социЯлизирВане“, мерсиме.
   ‘Оди си социялизирвай река Перловска РИВЪР, копАле!

    1. Отивам веднага да изпълня разпореждането ти, о, Ко4о наш!
     Радвам се, че нямаш възражения ПО СЪЩЕСТВО срещу текста ми, а само варварски личностни закачки.
     Такива като тебе лижат ануса на Управата. Браво, какиното!

 1. Световен проблем!Да го духате мрънкалници,духайте го мощно!!
  3млн ви окрадоха за едно пишман откриване,вие се възмущавате от 2 лайна на кръст!
  Да ви еба майката деградирала!
  Заслужавате си положение стадо увредено!
  Мангалите ви колят и трепят на всяка крачка,вие сте тръгнали против животните да роптаете!!!!

  1. И какво общо има кражбата с нехигиенните навици и мръсотия на иначе взискателните граждани,много от които мрънкат ,а всичко.Ами защо кучетата им не серат направо у тях….То разлика няма.Дали ще е чист гафа зависи от нас.

 2. Нахлуват, хлуят, и ша ва захлупят та задавят ДжендърЦите от „Пловдив За ЕДНО“ дето сте ги оставили да „подобряват“ Марицата, с която Градът се е разбрал и подразбрал от много векове.
  Айде молим без „ПРИСТАНИЩА“ и танкери и бардаци – имаше таквизи лозунги „Марица – плавателна“ и през комунистическо, та градиха да се налива чорбата, ама всяко чудо за пет дни . . .

 3. Не хрумва ли на някой, че е дело на безстопанствените хайвани.. Всяка котка би си харесала този терен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.