АктуалноБългарияЖивотЗабавлениеНовиниПод небето

Опашка за награди в Mall Plovdiv

Хитри схеми заради най-новата акция на търговския център „Вратата на късмета”

Любимото място за шопинг в Града под тепетата отново провокира със забавна игра, която предизвика огромни опашки.

Играта „Вратата на късмета” е разположена на партера в Mall Plovdiv и е активна само, когато свети в зелено. Сряда и петък бяха първите дати. Всеки желаещ трябва да премине в интервала между 17 и 19 часа, като от кутията до Вратата получава бележка, указваща уникалния му пореден номер за деня. Всеки 10-и печели награда, предоставена от наемателите на Mall Plovdiv. Може да минете неограничен брой пъти, но може да спечелите само веднъж на ден.

Първата седмица завърши с над 600 участника и повече от 60 щастливци, които си тръгнаха с награди под формата на ваучери за пазаруване от  Thomas Sabo, Uno de50, Pandora, Teodor, Andrews/, My Silver, Joy Optics, O bag, US Polo ASSN, KFC, КРЕО.

Хитрите схеми не закъсняха и бързо се събраха компании от по няколко човека, които да се въртят един след друг до получаването на заветния номер 10. Цели семейства и групи от приятели нетърпеливо прекрачваха прага и трескаво брояха преминаващите.

Интересът е огромен, защото играта не изисква предварителна покупка, а единствено усмивка и положително настроение.

Следващите дати са 17, 19 и 24-и април, между 17 и 19 часа и от търговския център очакват всички на нисък старт и с хъс за победа.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина