АктуалноВластГрадътМненияНовиниПод ножа

Миризливо питане в местния парламент: Защо в Столипиново има общо 17 контейнера за смет

Николай Радев: Администрацията да се разходи в квартала и след това да отговори на въпроса как смята да интегрира тези хора и да ги научи да си хвърлят отпадъците на конкретните места

Таня Грозданова

Председателят на групата на БСП в общинския съвет Николай Радев даде старт на днешната сесия с „миризливо питане”, както го определи самият той. Той се обърна към представителите на общината и заяви, че питането му мирише на боклук.

„Искам да ми бъде отговорено на въпроса защо в квартал Столипипово има общо 17 контейнера за боклук и три бетонни площадки. С това питане искам да накарам администрацията да се разходи и да преброи контейнерите в квартала и след това да отговори на въпроса как смята да интегрира тези хора и да ги научи да си хвърлят отпадъците на конкретните места. Смятате ли, че 17 контейнера са достатъчни за 40 хиляди човека”, попита Радев.

Припомняме, че миналата година столипиновци ритуално си изхвърлиха боклуците в краката на седем швейцарски посланици, дошли на посещение в квартала. Те разсипаха битовата си смет директно на улицата, веднага след като фадрома разчисти купчина с отпадъци и попитаха: „Само по делегации ли ще чистите? Къде са ни контейнерите“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина