АктуалноИзпод тепетоМнения

Кулата в цвят

Опаковаха с винил долните нива на гигантската сцена

Последните етапи от завършването на сцената за откриващото събитие на Пловдив- Европейска столица на културата 2019 са в ход от днес. Върху горната част на кулата вече са поставени големите екрани, които ще предават на живо шоуто „Ние сме всички цветове”. Монтирано е и сценичното осветление. Тази сутрин долните нива на съоръжението бяха опаковани във винилови платна в три цвята, със специалния дизайн на събитието за старта на ЕСК 2019.

Оглед на сцената днес направиха и служители на пловдивската полиция. Свикан е работен щаб по сигурността, ръководен от директора на ОД на МВР- Пловдив старши комисар Атанас Илков. Какво точно ще са мерките за безопасност ще се разбере в средата на седмицата, когато се очаква от полицията да дадат пресконференция по темата.    

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

  1. Иванова , недей да тролиш. Коментира се че огромни суми се хвърлят за мегаломанска безвкусица , каквато е например „кулата“… Откриването на открито е чиста ПОКАЗУХА ! Да се отчита масовост. Нима по средата на януари не можеше да стане в залата на Колодрума , или в Панаира ? Защо хиляди участници и гости трябва да мръзнат в кучи студ ?? Какво виждат гостите на откриването само на стотина метра наоколо ? Разруха , разкопано , буклуци /кочината на бившото „Папараци“/ …какво показваме с тази глупост ? Защо всичко се развива на бул.Борис III , който нито стилово , нито архитектурно се свързва с тази „кула“ ? Нима не виждате че е докарана някаква конструкция за рок-концерт , за която са платени минимум пари ? Къде потънаха 20-те милиона да ЕСК ???

  2. Егати хейтърите! Как не ви омръзна вече! Все знаете да смисловите преди още да сте видели крайния резултат. Изчакайте да мине откриването и после давайте мнението си. Българска работа…

    1. Съгласен съм принципно. Само че в случая става дума за напълно резонното недоволство от факта, че чудовищно големи суми пари в Пловдив бяха хвърлени за глупости (веднага давам примери – пистата на Колодрума и велоалеите), а много важни за града неща не са пипнати, макар да са в окаяно състояние.

  3. щи си харча пари както си искам. И докато се косите кое как е възможно или невъзможно, ще ви кажа, че семейня бизнес се радва на добро бъдеще и разтеж.

  4. Много пари се пилеят за нещо което никой няма да види, а градът ни е потънал в строително безхаберие. Едно нещо само не ми дава мира: Как хората немогат да разберат, че това което се случва не е това което трябваше да бъде.

  5. Зрелищата обикновено се гледат отгоре надолу. Например театър, кино, цирк, стадиони.
    Много ми е интересно какво ще могат да видят посетителите на откриването от спектакъла или всичко е заради тв картинката?

  6. Невероятен кич и безвкусица ! Тази грозна „Вавилонска кула“ по-скоро прилича на кулата на Саурон , има зловещ вид. Само едно око й липсва отгоре… Стилово абсурдна и напълно несъвместима с центъра на Пловдив , неговото архитектурно и историческо излъчване. А мястотот на което е побита просто кърти !

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина