АктуалноВластГрадътИзбориИзпод тепетоМненияНовини

Кмет и областен управител бистрят бъдещето на държавния парцел на бул. „Никола Вапцаров”

Дали ще е там, дали ще е другаде, държавните служби трябва да са на едно място, смята Здравко Димитров

„ Ще го обсъдим с Дани Каназирева бъдещето на имота на „Никола Вапцаров””. Така кметът Здравко Димитров отговори през медиите на призива на Слави Георгиев да се преосмисли идеята за обща сграда на държавните служби на свободен парцел на бул. „Никола Вапцаров”. Независимият общински съветник отвори темата по време на разглеждане на точката, касаеща стратегията за управление на общинската собственост.

„ Факт е, че въпросният парцел никога не е бил със статут на зелена площ. Призовавам обаче Здравко Димитров да преосмисли идеята си за изграждане на административна сграда в района и да препоръча на областния управител Дани Каназирева, да поиска ново отреждане на терена, но този път за озеленяване. Нека се вгледаме в проблема и да предотвратим там някога да се случи нещо, още повече от държавата. Нека проявим разум”, обърна се към градоначалника от трибуната на местния парламент Слави Георгиев. Кметът не му отговори в пленарната зала, но засегна казуса пред журналистите в кулоарите на ОбС.

„ Ще водим разговори с областна управа по темата. Но дали ще е там, дали ще е другаде, държавните служби трябва да са на едно място. Въпрос на преговори е”, каза Здравко Димитров.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

  1. Това да не са ви изборите бе кретени. здравко и здравка да ги фалшифицирате.Готвите се да намажете филията .почвам да си мечтая за маминия. За Славчо да не говорим.

  2. Преди 2-3 години имаше мераци за застрояване на въпросният терен и тогавашния кмет Иван Тотев отмени застрояването поради недоволството на живущите в района. Сега новите ни управници отново се заиграват с недоволството на хората, но този път се надявам недоволството да ескалира и кмета Пинокио заедно със Здравка да бъдат прогонени от Пловдив с камъни.

  3. Никога няма да поправите счупените квартали ( южен е крещящ пример) , защото няма схеми за кражби на дребно, друго си е нова община, мега проекти, шосета…там процентите комисионни и надценки са истинската наслада.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина