АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножа

Кметът: Бетонният мост ще бъде премахнат

Общината може да го запази, като го построи отново с новите отстояния, каза Иван Тотев

Темата за бъдещето на бетонния мост отново е в дневния ред на града покрай предизборната кампания. След като излезе информация за пусната обществена поръчка за демонтирането на съоръжението, кметът Иван Тотев днес заяви, че ясно и категорично е казал, че мостът трябва и ще бъде премахнат.

„Това е държавен проект в много напреднала фаза, който е много по-голям от предизборните говорения. НКЖИ нямат нищо против мостът да остане, но това трябва да е решение на общината. Трябва да е ясно обаче, че в инженерните науки няма такова нещо като повдигане на мост. Няма как да се случи това. За да има мост на това място, първо стария трябва да бъде бутнат, а после общината да построи нов, но с новите отстояния. Говорим за изграждането на ново съоръжение”, подчерта кметът Тотев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. „Кичука“ има нужда поне от още два надлеза над жп линиите. Един към Тракия от Кукленско Шосе, и още един по средата на отсечката между гарата и Коматевския възел

  2. Тотев да се Маха!С тези Безумни идеи да се лекува на подходящото място!За такива ,,гениални идеи,,, трябва да се питат хората!Некьдьрници!Елементарни дупки не запушват както трябва!Решили да поаегнат на моста!От Глупав по Глупав!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина