АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив (14.02 – 20.02)

Тази седмица в Пловдив е за изкуство и любов

Снимка на корицата: Георги Матов

14 февруари

Любовта винаги побеждава. И унищожава!

Събитието ще бъде под формата на своеобразен класически турнир по двойки.
В 19:00 ще се изтегли коя двойка срещу коя ще се изправи, както и на коя игра ще играят от предварително подбрани от организаторите игри. Победителите от тези двубои ще продължат напред и така, докато остане само един отбор. Запишете се с половинката си на специалното събитие за деня на влюбените и докажете, че сте един за друг, като заедно играете, победите, унищожите, унижите и като цяло затриете всички, които ви се изправят на пътя!

Offline Café

19:00 – 23:00 часа

It Must Beer Love

Любовта ни е безкрайна, а бирата ни жива и О!майна:) Затова ще  празнуваме
и ще се оставим да ни предразположи Fukko, за да танцуваме ! До 14-ти февруари в ивента ще подгряваме! Любовна музика и бира ще възпяваме 🙂

Wunderbaer – Hills Beer Bar&Shop

19:00 – 23:00 часа

15 февруари

Dimitar Genchev – Family Portrait

Галерия SARIEV, Пловдив има изключителното удоволствие да представи самостоятелната изложба „Семеен портрет“ на художника Димитър Генчев. Изложбата ще се състои паралелно в Галерия Sariev и в ателието на художника между 15 февруари и 28 март и ще представи нови творби на автора от края на 2019 и началото на 2020г. Димитър Генчев е автор, живеещ и работещ в Пловдив и през 2019г. беше един от художниците, представени в изложбата „ФОН: Млади автори от Пловдив“ на Галерия Sariev. Текстът към изложбата е на Десислава Милева. Картините на Димитър Генчев често изглеждат близки до експлозията. Цветове, материи и образи се преплитат и надбягват до точка на насищане, на кипене, която художникът успява умело да овладее преди да е станало твърде късно. Така застанали на нейния ръб са и визуалните светове в картините, които той създава специално за изложбата „Семеен портрет“ в галерия Sariev.

SARIEV Gallery

17:00 – 20:00 часа

Baba Yaga 1st Year Anniversary!

Приключението на Баба Яга започна преди една година и всички са развълнувани за първата годишнина. Присъединете се към тях, за да отпразнувате една запомняща се вечер! Това ще бъде и възможност да ви представят новия съсобственик Гермо! Със специална парти музикална селекция от  таен DJ ще се танцува през нощта, за да благословим любимия си бар в тази специална вечер!

Нови пламващи шотове
Меню за специален коктейл
Шампанско
Специалните „BY „тениски
Firecrackers
И много други изненади …
Наздраве

Baba Yaga Plovdiv

18 часа

Best Kept Secret / Plovdiv / Club Void /

Най-добрият начин да пазиш тайна е да се преструваш, че няма такава.

Dress Code „Black“

Location: club VOID / Пловдив

Entry: 10 лв

Line up:

Live: AMOK
DJ sets: SAVA

VOID Club

22:00 – 6:30 часа

16 февруари

QuizThis Night @ The Opera

Национален Куиз Шампионат – Седмица VII

Място: ресторант ОПЕРА

Резервация: 0899757375

Тема: Крими филми и романи

Куизмастър: Тодор Рогошев #maytheQbewithyou

Ресторант Опера

19:00 – 22:00 часа

17  февруари

Премиера на Ятаган с Мариан Вълев, Китодар и Ивайло Драгиев

На специална предпремиерна прожекция на най-новия български филм Ятаган / Yatagan ви каним в Lucky Дом на киното този понеделник от 19:00 ч. Специални гости ще бъдат звездите Мариан Вълев, Китодар, Ивайло Драгиев и Жени Калканджиева. Очакваме ви!

Запазете местата си предварително ТУК.

Сюжет: За да се спаси от уволнение, полицейски инспектор набеждава квартален нехранимайко за международен терорист, но е принуден да влезе в неочаквана комбина с жертвата си и двамата създават стройна схема за източване на пари от некомпетентната държавна администрация.

Режисьор: Андрей Андонов

Lucky Дом на киното

19 – 21 часа

18 февруари

Нещо старо, нещо ново

Начало на пролетния сезон в галерия Аспект бележи третото издание на сборната тематична изложба „Нещо старо, нещо ново…”. Както и в предишните изложби, идеята е всеки от поканените автори да представи две картини – стара и нова, които са максимално отдалечени като време на създаване; колкото по-голям е периодът, толкова по-интересни са резултатите. В миналите издания на проекта бяхме свидетели на изключително любопитни находки и искрено се надяваме и сега да е така. На 18 февруари 18 пловдивски художници в 18.00 часа ще представят по нещо старо и нещо ново, заповядайте, ще бъде интересно.

Art Gallery Aspect

18:00 – 20:00 часа

19 февруари

Мария от Буенос Айрес – танго опера

MARIA DE BUENOS AIRES – спектакъл, създаден за откриването на Пловдив – Европейска столица на културата Страстната история с библейска символика, в която сакрално и профанно се преплитат, е претворена от фантазията на режисьора ВЕСЕЛКА КУНЧЕВА /„Дама Пика”, „Аз, Сизиф”, „Вграждане” и др./ в един силно визуален спектакъл-сън със специалното участие на ЛЮСИ ДЯКОВСКА. Внушителното сценично решение и огнената хореография са обединени от латиноамериканския инструмент бандонеон, който от съблазнителен „глас” в оркестъра се материализира в разрушително оръжие на сцената.

Държавна Опера Пловдив

19:00 – 20:30 часа

20 февруари

Thursday Night Pub Quiz – International Food!

Ела и се забавлявай на Pub Quiz Night в Баба Яга всеки четвъртък със специални шотове за награда! Във викторината ще има въпроси на английски език с различни теми всяка седмица! Темата на тази седмица е „Интернационална Храна“!

Baba Yaga Plovdiv

21:00 – 23:00 часа

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина