АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив тази седмица (24-27.12)

 

Тази седмица поемаме на музикално пътешествие в миналото. Ще слушаме любимите си хитове от осемдесетте и деветдесетте и ще се отдадем на Балкантон носталгия

24 декември

DJ TODD B-DAY at BALLY CLUB

Традицята продължава и за поредна година на 24-ти декември DJ Todd ще отпразнува своя рожден ден в клуб „Бали“. Очакват ви много коледни усмивки, хубава музика и танци с приятели!

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

25 декември

All Together Now 9 at VOID

Коледно-новогодишните празници са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които освен семейния уют търсят и възможност за забавление и срещи. Аrtnewscafé, като вече емблематично пловдивско място за срещи, стартира поредицата партита ALL TOGETHER NOW с идеята да бъдем всички заедно сега и за да предостави тази възможност на всички, на които не им се спи след семейната вечеря.

Клуб „Войд“
22 часа
Вход свободен

Балкантон носталгия

Коледа, здравей! В ритъма на златните години на българската танцувална музика. С неповторимия маестро на грамофона – Стефан Колев Skill и в любимото място за танци в Капана.

Gingertale
21 часа

Brothers On The Slide: iHOU & Vaskk

Коледната вечер във „Фарго“ ще звучи в празничен грууви ритъм със специалната музикална селекция от „Brothers On The Slide“ – Ihou и Vaskk. Празнично настроение, усмивки и много танци в една вечер, която не си струва да се пропуска.

Клуб „Фарго“
21 часа

26 декември

Christmas Party: Drink with the Cat & Mouse family

Коледа е най-вълшебното време от годината за мнозина. Празници, семейство, приятели, веселие, богати маси, вино, коледни светлинки и камбанки! Но след два дни над тежки маси, всеки има нужда от почивка! Затова семейството на „Котка и мишка“ решиха да ни дадат повод (официален) да избягаме от вкъщи, за да пийнем по бира с приятели.

Котка и мишка
19:30 часа

No Sense Presents: I Love The 90’s

Колкото и да сме в крак с времето, да харесваме иновациите и новите технологии, да слушаме футуристична музика и да гледаме в бъдещето, понякога имаме нужда от нещо познато и любимо, късче минало. Музиката на 90-те винаги ще бъде част от сърцата ни. И макар старите дискове и касети да са прашасали и забравени по рафтове и кашони, ние все още продължаваме да я слушаме. Онова десетилетие роди невероятни хитове, които с удоволствие слушаме и днес! В края на мрачния декември No Sense ни канят да се присъединим към тях за едно музикално пътешествие до 90-те. Зад пулта ще застане RADO, който ще ни пренесе назад във времето и ще ни срещне отново с любимите ни парти хитове на отминалото десетилетие!

No Sense
22:30 часа

Back to the 80’s

На 26 декември ще направим музикално пътешествие до десетилетието на бухналите коси, шарените дрехи, денима, касетофоните, уокмените и вече позабравените касетки.

Бар „Пощата“
20:30 часа

27 декември

Juan Alvarez & Krembo at BALLY CLUB

На 27 декември изключително специален гост за първи път в клуб „Бали“ е Juan Alvarez.

Помислете си за някое име от Top 100 на DJ MAG, помислете за още някое, а след това и още някое. Juan Alvarez е споделял сцена с почти всички най-големи имена на световната сцена. Дългогодишният резидент на Yalta Club няма нужда от представяне. Малко са имената били на една сцена с легенди от калибъра на Armin Van Buuren, Tiesto, Swedish House Mafia или Fatboy Slim. С виртуози на хаус музикта като Danny Tenaglia, Pete Tong, Sandy Rivera или Mark Knight. С техно крале като Richie Hawtin, Marco Carola или Nicole Moudaber, или най-модерните имена като Hot Since 82 или Maceo Plex. 27-ми декември ще е изключително специална вечер, защото базираният в Лондон Juan ще ни покаже защо е неразделна част от българската клубна култура.

Компания на Juan Alvarez ще прави добре познатият ни Krembo. Базиран също в Лондон и с дългогодишен опит сред белгийската ъндърграунд сцена, Krembo ще ни предложи типичния за него бленд от дийп хаус, мелодично техно и тек-хаус.

Подгответе се за дълга танцувална нощ.

Клуб „Бали“
21 часа

Снимка: wilicharakchiewa

Източник: Lostinplovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина