АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (30.11 – 02.12)

Този уикенд в Пловдив започваме парти месеца подобаващо – с психеделичен транс, ска, суинг и още

30 ноември

Big Friday with Mash Mitak

Най-големият DJ сред барманите и най-големият барман сред диджеите ще бъде гост на бар „Пощата“ този петък. Mash Mitak-а е добре позната фигура в пловдивския нощен живот и той ще се вихри зад пулта, докато барманите ви раздават зимно ориентирани напитки. Партито ще бъде изпълнено с много танци, усмивки и шотове.

Бар „Пощата“
20.30 часа

Fragments | d-phrag, Ravi at Groove

FRAGMENTS е събитие, което обединява стилове и течения в електронната музика. Този петък в Groove Music&Art ще гостуват двама пловдивски артисти в един ексклузивен b2b сет. d-phrag има зад гърба си десетки релийзи за водещи световни лейбъли, собствено радиошоу Immersed on friskyradio.com и солиден опит зад пулта от множество участия в България и чужбина. RAVI е ново име на пловдивската сцена, но това не му пречи да се занимава с музика на изключително задълбочено и концептуално ниво. Колаборацията им се очертава да бъде интригуващ бленд от дийп, дъб, прогресив и техно.

Groove Music&Art
21 часа

Residents’ Night: Yours Truly

Този уикенд клуб „Фарго“ ни кани на една петък вечер в музикалната компания на Yours Truly, гарнирана с прекрасни коктейли и придружена от мнооого танци!

Клуб „Фарго“
21 часа

Ska & Swing Party

Бар „Фабрик“ ни кани на по бира на фона на суинг и ска музика. За вечерта пивоварите им са подготвили два вида лимитирано количество тъмна бира. Едната е тъмнокафява, със силен малцов аромат и вкус, а другата – по-тъмна, с препечени и кафени нотки.

Бар „Фабрик“
20 часа

Благотворително парти „Надежда за Тони“

Два дни модерен клубен саунд, селектиран от шеснадесет диджеи, за една добра кауза, в която ще помогнем на Антонио Цветков. Антонио е болен от рак и са му необходими средства за ежедневно лечение, операции и скъпоструващи лекарства. Всички събрани средства от входа, ще бъдат дарени за кампанията му.

30 ноември
ALX b2b DJ ROCCO • Vass Nikoloff
Marto Gavraili b2b Roskoe • Atanas Popov
Tommy Riverra • Hi Fix • Vanina • YokoLove

1 декември
DJ Guerrero • Dimitar Pavlov
dj Joy • ILL-Q • Ross Good [Love Vibes] #DGP • YokoLove [New Wave BG & Love Vibes]

Клуб „Бали“
21 часа

1 декември

Freak Out! (C’est chic)

В съботните нощи всички пътища водят до Gingertale. За луди танци, незабравими срещи и сладко-кисели спомени… в Капана.

Soul, Funk и Disco партита с DJ-и – резиденти на най-горещите места на столичния нощен живот – Carrusel Club, Beach Bar и Memento. Тази събота за музиката ще се погрижи BoyanMusic.

Gingertale
22 часа

Pikebass at Bar The Post

Тази събота зад пулта в „Пощата“ ще се вихри нашия стар познайник DJ Pikebass. Музиката ще е само за ценители и ще подчертава вкуса на баровите напитки. Нека всички започнем последния месец на годината с хубав коктейл и Good Vibes.

Бар „Пощата“
20.30 часа

604 Spacecrafts

Армада от 604 космически кораба преодолява времето и пространството от една много далечна галактика към най-хубавото място на планетата Земя в Слънчевата система – Пловдив!

Още примамливи предложения за приятно изживяване приз почивните дни в града може да видите в Lostinplovdiv.com.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина