АктуалноКултураНовини

Изкупиха промоционалните билети за Disturb на Hills of Rock 2019 (ВИДЕО)

Настана истерия след обявяването на участието на американстата банда

Те са продали над 16 милиона албума в целия свят и над хиляда билета за концерта си в Пловдив, броени часове след обявяването на шоуто

Дейвид Дрейман (David Draiman) – вокал

Дан Донеган (Dan Donegan) – китарист

Джон Мойер (John Moyer) – бас-китарист

Майк Уенгрен (Mike Wengren) – барабанист

Така изглежда днес съставът на Disturbed.

Те са хедлайнер на първия фестивален ден на HILLS OF ROCK 2019 – ще ги видим за пръв път в България! Американската четворка DISTURBED е една от най-успешните хеви-рок групи в съвременната музикална история. DISTURBED анонсираха едноименното си световно турне, което ще представи както нови песни, така и някои от най-големите им хитове като “Down With The Sickness,” Inside The Fire” и “The Sound Of Silence”.

Хиляда билета за два часа разграбиха феновете след обявяване на участието им днес.

„ПЪРВИТЕ 1000 билета бяха РАЗПРОДАДЕНИ за точно 142 минути – БЪРЗИ СТЕ! ?
Всички останали могат да закупят тридневен билет на цена 140лв. до 31.12.2018 в мрежата на Eventim“ – това написаха организаторите в социалната мрежа.

Хеви метъл групата от Чикаго, създадена през 1994 г., когато музикантите Дан Донеган, Стийв Кмак – Фъз и Майк Уенгрен наемат вокалиста Дейвид Дрейман.

Първоначално класифицирани като ню метъл група, бандата в момента се определя от музикалната критика като хар рок и хеви метъл. Други настояват, че те творят алтернативен метъл. Фактът, че стилът им все още се обсъжда, а са продали над 11 милиона албума, при издадени 5 студийни, в целия свят, говори само едно – те са интересни, популярни и вълнуват.

В разгара на горещото пловдивско лято, веднага след като приключи тазгодишиното издание на Хилс оф рок , хиляди изсипаха желанията си бандите през идната съдбоносна година. Едно от най-повтаряните имена в мрежата бе на американската четворка.

Дори на най-скептичните ще кажем да не казват, че не са ги чували

Музикантите от метъл бандата Disturbed са номинирани за награда „Грами“ през 2016-а в категория „Най-добро рок изпълнение“ за изпълнението си на “The Sound Of Silence” в шоуто на Конан.

Магическата версия на Disturbed на “The Sound Of Silence”, беше сертифицирана с платина от RIAA след като прекара седем седмици на върха на Rock Radio и се изкачи до топ 20 на Alternative Radio. Номинацията за изпълнението на Disturbed е първата номинация в историята на Grammy за изпълнение в късно вечерно предаване.

Тяхна музика е използвана към саудтрака във филма Аватар и други.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина