АктуалноГласовеГрадътМненияНовини

Иван Тотев: Няма номинация за кмет на Пловдив от ГЕРБ

„Каквото и да чуете преди края на август – няма да е истина,“ коментира кметът

По думите му и гражданите могат да дават предложения

Таня Грозданова

Има кой да ми дава оценка, аз сам няма да се оценявам. Изпълнителната комисия ще го каже официално. Така кметът на Община Пловдив и местен лидер на ПП ГЕРБ Иван Тотев коментира  темата от конференцията на партията през изминалия уикенд и изказването на областният координатор Георги Мараджиев  за „самозабравили се членове на ГЕРБ“.

„В ГЕРБ е ясно кой може да дава мнения и оценки. Питайте него.“ По отношение на областният координатор Тотев добави, че не може да коментира структурите в областта и добави, че цитираният човек  още е нов и може да прави някакви грешни стъпвания накриво.

Попитан дали мисли за трети мандат, градоначалникът бе категоричен, че преди края на август каквото и да се чуе за Пловдив по тази тема, ще е слух и дезинформация. От следващата седмица местната организация на ГЕРБ започва задълбочен анализ, с оглед на подходящите кандидати за местните избори, обяви той.

Предложения или номинации за кмет на Пловдив, общински съветници и районни кметове ще се приемат от всеки – от интелектуалните кръгове, от общественици, от граждани, добави още Иван Тотев в кулоарите на местния парламент днес.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина