АктуалноКриминалеНовини

Дрогираният шофьор, който помля 6 коли в Пловдив, минал на червено

29-годишният мъж е задържан за едно денонощие в Шесто РУ

Областната дирекция на МВР в Пловдив оповести подробности около снощния инцидент, при който дрогираният шофьор блъсна 6 коли.

Сигналът за произшествието с няколко автомобила на бул. „Санкт Петербург“ е получен около 18.40 часа в полицията.  Според първоначалната информация,  лек автомобил „БМВ“ излязъл от ул. „Лев Толстой“ и на кръстовището с бул. „Санкт Петербург“ преминал на червен сигнал на светофарната уредба.

Насочвайки се към бул. „Източен“, колата блъснала „Рено“ и „Субару“ с водачки на 35 и 39 години и „Форд“ с 71-годишен шофьор. Медицинска помощ е оказана на място на мъжа и по-младата жена.

Зад волана на „БМВ“-то бил 29-годишен пловдивчанин, който е тестван с апарат за употреба на наркотици и резултатът е положителен. Извършителят е задържан за едно денонощие в Шесто РУ, образувано е бързо производство.

Още четирима нарушители на пътя са се озовали в полицейския арест вчера. Около 16.30 часа в Шесто РУ попаднал 23-годишен от Дрангово, който на бул. „Марица“ в Пловдив управлявал лек автомобил „Ауди“ под въздействие на наркотици. Същия ден в районното управление в Карлово бил задържан 50-годишен жител, седнал зад волана на лек автомобил „Рено“ след употреба на алкохол над 1,8 промила. Там бил отведен и 22-годишен младеж от Сопот, който се бил качил дрогиран в лекия си автомобил „БМВ“. Около 23 часа служителите на реда в Раковски спрели за проверка лек автомобил „Фиат“, управляван от 64-годишен шофьор от града, чиято алкохолна проба отчела над 1,5 промила. По случаите са образувани бързи производства.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина