АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножа

Да те глътне булевардът

Пежо пропадна на кръстовището на „Васил Априлов” и „Шести септември”

Необезопасена ВиК авария е причината за инцидента

Булевард „Васил Априлов”, при кръстовището с „Шести септември”, буквално глътна Пежо снощи. Причината за инцидента е необезопасен ремонт на ВиК авария. Зад волана на пропадналия автомобил е бил Иво Стефанов. Пред Под тепето шофьорът обясни, че опасността на пътя не е била маркирана по никакъв начин и колата му просто е хлътнала в настилката. „Добре, че скоростта, с която се движих, беше много ниска. Можеше да стане голяма беля”, уточнява Стефанов.

Щетите по колата му след странната случка са немалки. Пътна помощ е изкарала Пежото от гигантската необезопасена дупка и е отвела френския автомобил за ремонт. Пострадалият шофьор се чуди дали да съди ВиК и общината за нанесените щети.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Само абсолютни олигофрени могат да извършат подобен“ ремонт“ с подобно “ обезопасяване“ ..! Управата и изпълнителите на обществените поръчки в Пловдив са безумци, но защо трябва и нас да правят на маймуни..??!!

  2. Съди ги! Успех!

    Тези тръби там са целите в кръпки вече, и не предприемат нищо за смяната им. Преди месец същата тръба беше избила в лентата за десен завой. Сега в лентата за ляв, остава да се пробие и в средната … Заслужават да бъдат осъдени!

  3. Само да подчертая, че минах един път оттам 15мин преди да се случи това и един приятел също са минали с такси отгоре. Беше тъмно когато се случи самото нещо около 20:30 с е опитах да заобиколя чакъла отляво но просто дясната гума пропадна. Алкохолната проба е 0.0 какъо от полицията написаха протокол в който ВиК са виновни защото не са обезопасили и означили мястото. Ако имате въпроси ще се радвам да отговоря.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина