АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Гениалният Димитрис Папайоану се завръща в Пловдив с новия си спектакъл

Световноизвестният хореограф открива ONE DANCE WEEK 2020  на 3 и 4 септември с една от най-скъпите продукции в историята на танца

 След грандиозния световен успех на ВЕЛИКИЯТ УКРОТИТЕЛ, който обиколи всички континенти и гостува на ONE DANCE WEEK 2018, звездата на международната танцова сцена Димитрис Папайоану ще създаде най-мащабното си сценично произведение до момента. За първи път в новата ни история българска културна организация подкрепя артист от световна величина в сферата на съвременните изпълнителски изкуства. ONE DANCE WEEK e сред престижния списък на копродуцентите на мащабния проект. Сред тях са театъра на фондация Онасис в Атина, легендарните Sadler’s Wells Theatre в Лондон, Théâtre de la Ville в Париж, биеналето за танц в Лион, фестивалът в Неапол, Grec Festival в Барселона, Théâtre du Châtelet в Париж, Torinodanza и други.

Българската публика ще е сред първите в света, които ще имат възможността да се докоснат до новото произведение на един от най-успешните и значими световни артисти в областта на съвременния танц.

Билети за спектаклите на 3 и 4 септември 2020 в Дом на Културата “Борис Христов” вече може да намерите на касите на EasyPay в цялата страна, както и онлайн в мрежата на EpayGo.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина