АктуалноВкусът на градаГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Бар Котка и Мишка празнува 4-ти рожден ден

Клубът издава бирени паспорти на клиентите си и подготвя изненади за празника този четвъртък  

Бар Котка и Мишка ще празнува 4-тия си рожден ден този четвъртък, 14 март. Празникът стартира точно в 19 часа, а домакините от култовия бар, станал основен двигател за промяната на  ул. „Христо Дюкмеджиев” и зоната около нея преди 4 лета, са подготвили много изненади.

Котка и Мишка започна като едно малко пространство, буквално коридорче, изпълнено с най-разнообразна бира и, с много дух, дизайн и оптимизъм, в сърцето на стария нов квартал. В началото се наслаждавахме на спокойните вечери, изпълнени с едно очарование. Бяхме сами сред паветата на улица „Христо Дюкмеджиев”, която днес всички познават и обичат. Постепенно „растяхме“ и се впускахме в бирената култура, както и в много други неща. Сега Капана е с нов облик и кипящ с живот, но нашето място продължава да е тук. Да пази духа на началото на Възраждането на квартала. Да брани идеята за Капана. Да съхранява естетиката, архитектурата и идеята за цялостно преживяване.

През тези четири охмелени години дегустирахме десетки видове пиво. Започнахме с класически ейлове и белгийски класики, преминахме през всевъзможни прочети на познатите ни стилове бира, опитахме безмерно количество ароматни ИПА и АПА, разбира се достигнахме и до киселяците. Поставяхме винаги акцент на новите български бири, сварени от усмихнатите борбени микропивовари. Създадохме и наша бира „Котка и Мишка“ – ейл с къпини, сесийна ИПА и червен ейл. А съвсем скоро осъществихме и един дълго замислян проект с наша наливна сезонна бира.

Откривахме и преоткривахме нови вкусове, докато си казвахме НАЗДРАВЕ с вас.

Заповядайте в четвъртък /14 март/ от 19:00 ч. на бирения ни празник! Ще има много изненади, както винаги. И си носете бирения паспорт, издаден от нас. Ако още нямате такъв, попитайте барманите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина