АктуалноВластГрадътИзбориНовини

Адвокат Атанас Костов е кандидатът за кмет на Демократична България

Местните лидери на ДСБ и Да, България Йордан Иванов и Веселина Александрова оглавяват листата на политическото обединение

Адв. Стефан Левашки ще е сред кандидатите за общински съветници на коалицията

Иво Дернев

Адвокат Атанас Костов е кандидатурата за кмет на Пловдив на Демократична България. 44-годишният специалист в сферата на интелектуалната собственост бе представен официално днес в Първо студио на Радио Пловдив в присъствието на лидерите на ДСБ, Да, България и Зелено движение- ген. Атанас Атанасов, Христо Иванов и Владислав Пенев.

Адв. Костов е надпартийната кандидатура, около която се обединиха местните организации на трите политически сили. Пловдивските им лидери застават на челото на листата за общински съветници на Демократична България. Първи в нея ще е председателят на ДСБ под тепетата Йордан Иванов. Кандидат за местния парламент от листата на коалицията ще е и адв. Стефан Левашки. Всички кандидати за районни кметове и съветници от обединението ще бъдат обявени другата седмица.

Очаквайте подробности!

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

  1. Ето и моето мнение. Познавам Костов косвено…от много години, виждали сме се по разни скрити места, в разни готини компании…възпламеняващ е….Вие не знаете, но аз знам… Помня го още от годините на „Шангри-ла“…Това беше ултра изтрещялата банда на 90-те в Пловдив, а той беше нейният кльощав вокалист. Всички се мъкнехме по концертите им… Ма кой да помни…..луди времена бяха.. Много женки си говорят за него…..мноооого интересни неща на по чаша вино. Сега той е още по-интересен, той е харизма и ммммм, интелигентен мъж… Нескрито завиждам на жената до него….даже искам да я …няма. Та знаете ли какво значи това за женската аудитория сега…по изборите хаха…като гледам останалите смотаняци. Ще е мнооого, мноооого интересно в политическия живот на града….забавно еееее! Костов….благодаря ти! Намигам ти….няколко лудетени ще посетим урните…после ще ти кажа как да почерпиш;)

    1. 100% осъдените ще са Батаклиеви…май присъдите ще са две, три на всеки член на това семейство! Костов…велик си пич, мачкай селяндурите! Батаците в панделата, Костов…с теб сме, натискай!

    2. Тоя адвокат , ходел на Kung Fu и момчето е Смелчага , с множество Иновативни идеи.
      Плюс това, като гледам как се развиват нещата, за ония Световни мошеници – Батаклиевите — всячески ще им напука каските в съда.

  2. Добре, защо лице като Йордан Иванов – добре познат в Пловдив, многократно доказал се с делата си в града – не е кандидат за кмет, а е избрано лице, което абсолютно никой не знае?…

    1. Много ме забавлява как си мислят, че Наката е „неизвестният никому“ кандидат. Аз не познавам човек от моите хора, който не го познава и/или не знае кой е, може би не лично, но съм сигурен, че го познават хиляди. Та той е част от готините, ния всяка вечер сме в „Капана“, в „BeBop“, „Фарго“ и т.н. Боже идея си нямат колко хора знаят, че той е нашата красива душа…изплува в правилния момент хаха! От вчера чувам само…“Наката Костов кмет, Наката Костов кмет….ще гласуваме….“. Дам от два дни всички сочат с пръст „неизвестния“, всеки ден напомняме и на другите кой е той и не им е трудно да си спомнят…Каква „неизвестност“ е надвиснала в останалите чичовски партийки:))))

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина