Водни забавления за цялото семейство до Пловдив

Живот

AQUA Vision е чудесно кътче за отдих и добре прекарано време, където винаги може да редувате плуването със забавления

Всички мрачни и валежни дни са зад гърба ни и пред нас ще бъде вече сам същинското лято, а горещите температури задължително вървят с желанието за прохлада и бягство от задушната атмосфера на града.

Екипът на единствения дигитален гид под тепетата днес ще ви заведе на кратко пътешествие извън Пловдив, защото само на 15 тина километра оттук се намира един басейн, където веселото изкарване на цялото семейство е гарантирано.

AQUA Vision е в село Манолско Конаре и предлага възможността за един спокоен ден, в който може да дойдете с весела компания и да съчетаете къпането с вкусно похапване, да вземете децата и да сте сигурни, че ще се забавляват неуморно или да се отпуснете с любим човек на някоя от хидромасажните лежанки.

Комплексът разполага с два басейна, като единият е подходящ за деца и 11 джакузита. Посетителите могат да отмарят върху 250 шезглонга или да изберат хидромасажните лежанки, предлагащи спасение за всеки, който предпочита да се разхлажда във водата, а не с климатика вкъщи или в офиса. За всички почитатели на водните игри има трамплин, който позволява скокове без ограничения, а за най – малките – забавления под формата на гейзери и гъба. Водата е кристално чиста и е незаменимо удоволствие да пийваш леденото си питие, приятно изтегнат върху някой от джакузи столовете в мокрия бар.

Тук ще намерите всичко необходимо, за да забравите за момент живота отвън и ще останете приятно изненадани от спокойствието, което цари навсякъде и вкусните предложения на кухнята. Бар и грилът е с 110 места, а примамливите ястия от скарата и свежите салати са достойни да заситят всяко предпочитание.

Работното време е от 9 сутринта до 21 вечерта, а за да разберете какви удоволствия още ви очакват в този прохладен комплекс, може да видите цялата информация в Lost in Plovdiv.

Споделете ни във:

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.