Подтепето

айляк

09 Ян, 2017

Шопинг мол си търси ново име – стани негов кръстник и спечели уикенд за двама в Париж!

Най-големият шопинг мол в Пловдив сменя своя облик и си търси ново име. Всички пловдивчани – малки и големи, шопинг маниаци и любители на забавленията, креативни, умни и интересни хора, могат да дадат своите предложения или да гласуват за някое от изброените на http://www.nameyourmall.bg

Един от гласувалите за или предложил името, събрало най-много харесвания, ще спечели уикенд за двама с поети разноски на стойност 1000 евро до столицата на модата Париж. Други двама ще получат ваучери за пазаруване в магазините в мола на стойност 1000 лв. и 500 лв. 

До 29 януари може да дадете своите щури, модни, звучни и уникални предложения. До 27 февруари посетете специално създадения за кампанията сайт www.nameyourmall.bg и изберете едно от имената в обновения с вашите предложения списък. Финалният етап на кампанията за избор на име на шопинг центъра е от 28 февруари до 15 март, когато всеки жител на Пловдив ще може да гласува за едно от трите имена-финалисти. 

Пълните условия и указания за включване в кампанията за избор на най-атрактивното име на обновения мол „Галерия“ ще намерите на http://www.nameyourmall.bg, както и на Фейсбук страницата на NameYourMall. 

Включете се в забавлението!
Бъдете част от първото по рода си кръщаване на мол в България и изберете новото име на вашия мол. Защото Пловдив го заслужава!

Няма направени коментари
Още от рубриката "айляк"

Подобни новини