Подтепето

айляк

19 Май, 2017

Пловдив се превръща в бирена столица след по-малко от 24 часа

Текат трескави подготовки по ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ

Организаторите на най-мащабното събитие у нас, което е посветено на ценителите  на крафт бирата по родните ширини, вече са на финалната права. Приготовленията по празника на пенливото пиво, който ще се проведе този уикенд, 20 и 21 май, са към своя край, а след по-малко от 24 часа, пивовари и гости ще заемат местата си по щандове и шатри на ул. „Константин Стоилов“ 34 в най-пъстрия квартал на Пловдив – Капана.

Събитието е повече от обещаващо. Професионалисти в занаята от цялата страна се събират в едно общо пространство в градска среда, за да си подадат ръка в името на приятна за сетивата кауза - популяризирането и обогатяването на крафт бирената култура в България. Гости от няколко града пристигат под тепетата, за да ви предложат разнообразни предложения от вкусове и аромати.

Популярните пивоварни, чиито звезди изгряха през последните няколко години, сред които Hills, Бял Щърк, бира Капана, Шипка, Айляк и още много други идват сред своите почитатели, а за най-фините вкусове ще се погрижи миксологът Михаил Узунов, който ще приготви изкусителни коктейли с няколко вида крафт бира.

Очакват ни пенливи и весели дни, в които е предвидена и музикална програма, така че обувайте удобни обувки и заповядайте в Капана на бирата!

 

Няма направени коментари
Още от рубриката "айляк"

Подобни новини