Новото семейство Кривицки ще има с какво да запомни сватбата си в Деня на влюбените

Живот

Снимка: архив Под тепето - Кумът Румен води Йоанна към олтара

Задръстванията по пловдивските булеварди и липсата на места за паркиране забавиха кума

Румен и Петя ще разказват след години със смях за това как чакаха главния свидетел на тайнството 

На 14 в 14 часа ще има сватба – това написа в началото на месеца на личния си профил във Фейсбук управителят на рекламна агенция „Кривцки и сие“ Румен Кривицки. „Е, най-после,“ реагираха стотици приятели под поста. Близки до двойката разказват, че любовта между един от най-желаните ергени под тепетата и чаровната психоложка Петя Стойчева е изписана по лицата им. Въпреки, че самият младоженец не се стърпя и се похвали в социалната мрежа, от ОП „Радостни обреди“ упорито отричаха информацията и строго пазеха в тайна VIP сватбата в Деня на виното и любовта. Журналисти на събитието не се допускаха, а снимките бяха забранени.

Младоженците Румен и Петя (снимка архив)

И така на 14 февруари 2018-а година в 14 часа на входа на Централния дом на младоженците стоеше паркирана спортната кола на влюбените без никакъв отличителен белег, че в нея има сватбари. Прекрасната булка, облечена в бяла рокля, очакваше с дружки да се отвори вратата на ритуалната зала на втория етаж и гледаше притеснено към своя избраник. Румен крачеше изнервено пред входа в очакване на кума си.

Младоженецът звънеше припряно по телефона на всяка минута с въпроса „Къде си“, накрая не се стърпя и извика на Виктор, ако трябва да паркира на булеварда на аварийни и да идва, защото без него не могат да започнат. В това време главният свидетел на тайнството успя да излезе от задръстването на бул.“Руски“, зави по „Шести септември“, свърна в уличката към р-т „19 век“ и после с риск за живота си пресече неправилно. На входа Кривицки бързо го провери дали е донесъл пръстените.  

Проверката на младоженеца явно бе продиктувана от собствената му грешка като кум на сватбата на шефа на Трето районно Никола Симов и красивата телевизионерка Йоанна преди 5 години. Тогава на изнесеното тържество в Новотела Румен изнерви булката, като по време на церемонията стана ясно, че е забравил пръстените в хотелската стая. Припомнете си историята ТУК.

Днес, на неговия ден, задръстванията по пловдивските булеварди и липсата на места за паркиране забавиха неговия кум и ритуалът започна с 10-минутно закъснение. Времето обаче се усмихна на новобрачната двойка и проливният дъжд от сутринта спря, така сем. Кривицки ще има на какво да се смеят след години, спомняйки си този ден.

Горчиво!   

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.