Подтепето

айляк

14 Фев, 2018

Новото семейство Кривицки ще има с какво да запомни сватбата си в Деня на влюбените

Снимка: архив Под тепето - Кумът Румен води Йоанна към олтара

Задръстванията по пловдивските булеварди и липсата на места за паркиране забавиха кума

Румен и Петя ще разказват след години със смях за това как чакаха главния свидетел на тайнството 

На 14 в 14 часа ще има сватба – това написа в началото на месеца на личния си профил във Фейсбук управителят на рекламна агенция „Кривцки и сие“ Румен Кривицки. „Е, най-после,“ реагираха стотици приятели под поста. Близки до двойката разказват, че любовта между един от най-желаните ергени под тепетата и чаровната психоложка Петя Стойчева е изписана по лицата им. Въпреки, че самият младоженец не се стърпя и се похвали в социалната мрежа, от ОП „Радостни обреди“ упорито отричаха информацията и строго пазеха в тайна VIP сватбата в Деня на виното и любовта. Журналисти на събитието не се допускаха, а снимките бяха забранени.

Младоженците Румен и Петя (снимка архив)

И така на 14 февруари 2018-а година в 14 часа на входа на Централния дом на младоженците стоеше паркирана спортната кола на влюбените без никакъв отличителен белег, че в нея има сватбари. Прекрасната булка, облечена в бяла рокля, очакваше с дружки да се отвори вратата на ритуалната зала на втория етаж и гледаше притеснено към своя избраник. Румен крачеше изнервено пред входа в очакване на кума си.

Младоженецът звънеше припряно по телефона на всяка минута с въпроса „Къде си“, накрая не се стърпя и извика на Виктор, ако трябва да паркира на булеварда на аварийни и да идва, защото без него не могат да започнат. В това време главният свидетел на тайнството успя да излезе от задръстването на бул.“Руски“, зави по „Шести септември“, свърна в уличката към р-т „19 век“ и после с риск за живота си пресече неправилно. На входа Кривицки бързо го провери дали е донесъл пръстените.  

Проверката на младоженеца явно бе продиктувана от собствената му грешка като кум на сватбата на шефа на Трето районно Никола Симов и красивата телевизионерка Йоанна преди 5 години. Тогава на изнесеното тържество в Новотела Румен изнерви булката, като по време на церемонията стана ясно, че е забравил пръстените в хотелската стая. Припомнете си историята ТУК.

Днес, на неговия ден, задръстванията по пловдивските булеварди и липсата на места за паркиране забавиха неговия кум и ритуалът започна с 10-минутно закъснение. Времето обаче се усмихна на новобрачната двойка и проливният дъжд от сутринта спря, така сем. Кривицки ще има на какво да се смеят след години, спомняйки си този ден.

Горчиво!   

Няма направени коментари
Още от рубриката "айляк"

Подобни новини

12 Юли, 2018

Сватба на поход в планината

Молдованката Нина взе Матей, облечена в българска фолклорна носия

Освен сватба и предложение за брак преживяха участнците в Международния поход на Норбеков в България

Участниците от Международния поход на световноизвестния учен Мирзакарим Норбеков бяха гости на традиционна българска сватба в село Делчево, сгушено в Пирин планина. Нина и Матей, облечени с местни носии засвидетелстваха любовта си в уютната обстановка на „Шапковата къща“. Запознават се през януари тази година в австрийския град Инсбург, където Матей от години работи. „Нещо ме поведе към този град да потърся възможност за реализация“, споделя младоженката, която е от Молдова. „Срещнах я малко след като се завърнах от похода с Мирзакарим Норбеков в Индия, където осъзнах, че е време да създам семейство“, казва Матей. Той допълни ...

» повече
14 Фев, 2018

13 влюбени двойки си казват „Да“ днес в Пловдив

Рекламният бос Румен Кривицки се врича на психоложка

На 14 февруари 13 двойки влюбени ще си кажат заветното „Да!“ в Града под тепетата. До вчера по обяд имаше записани 11 граждански ритуала, от които 8 ще се проведат в Централния дом на младоженците в Пловдив. Преди затваряне на гражданското още две бъдещи семейства са се записали, така днес сватбите стават 13.

От ОП „Радостни обреди“ строго пазят в тайна VIP сватбата в Деня на виното и любовта, но самият младоженец не се стърпя и се похвали в социалната мрежа. Днес един от най-желаните ергени на Пловдив – рекламният бос Румен Кривицки минава под венчило с чаровната психоложка Петя Стойчева.  

» повече
22 Сеп, 2013

Изчезна брачната халка на булката на Никола Симов

Кумът Румен Кривицки забрави пръстена на Йоана в хотелската стая

Васил Петров и Николай Славеев пяха на сватбата на директора на Трето районно


Кумът Кривицки тича към младоженците с изчезналата брачна халка в ръка
Кумът Кривицки тича към младоженците с изчезналата брачна халка в ръка
Image title
Сериозна бе оперативната обстановка на най- ярката полицейска сватба в последните няколко години. Шефът на Трето районно на полицията Никола Симов взе за съпруга красивата телевизионерка Йоанна в Новотела на церемонията, която а-ха да докара криминалисти в градината на петзвездния хотел. Причината- изчезна брачната халка на булката. Липсата на така важния аксесоар лъсна още в началото на изнесения граждански ритуал, когато кумът Румен Кривицки опипа празните си джобове и се изчерви. Венчалният пръстен го нямаше! Младоженикът се стегна, булката се изнерви. А рекламният бос се изстреля ...
» повече