Най-романтичното предложение за брак в Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

Живот

Адвокат сътвори красива любовна приказка на Бунарджика с хиляди свещи и заря

Снимки: Андро Дюлгерян

Какво се случва се питаха стотици хиляди пловдивчани снощи, след като над Альоша се изви заря по-дълга от тази за националния празник. Светлинното шоу озари небето над Бунраджика и се виждаше от всички точки на Града на тепетата.

Случи се една красива любовна приказка с главни герои Иван и Александра. Макар и имената на двамата влюбени да съвпадат с тези от лентата на бг драмата „1952: Иван и Александра“ този филм е розов, зрелищен и с щастлив край.   

Коленичилият влюбен мъж е солиден пловдивски адвокат – Иван Маринов, бивш областен координатор на РЗС за Пловдив град и област. Разплаканата от щастие дама е възлюбената му Алекс.

Снимачният екип, декорите, музиката, статистите – всичко е внимателно подбрано и изпипано от професионалисти.  Сюжетът: една красива вечер, едно любовно признание, един красив диамант… на върха на града с изискани блюда, 5000 свещи, дебел червен килим, пътека от розови листенца и музикален съпровод на квартет „Уника“.

Цялата организация по красивото признание е направена от сърце и душа от екипа на сватбената агенция на Ваня  Гергова, цветната украса е на флористката Нели Бахчеванова, а снимките са дело на фотографа Андро Дюлгерян.  

Май природните дадености на Пловдив започват да стимулират все повече мъже към романтика, а бизнес нюха на парти агентите е усетил това. Преди няколко месеца ви разказахме за подобно събитие на Младежкия хълм, което бе организирано с подръчни средства от приятели на двойката. 

Припомняме, че миналата събота принц на бял кон дойде на мегдана в село Войсил да поиска ръката на тамошна мома.

Естествено, че Алекс е казала "Да!", иначе нямаше да има 10-минутна заря над Бунарджика.

Споделете ни във:

1 thought on “Най-романтичното предложение за брак в Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

  1. Редакция – под тепето, Благодарим за интереса към красивото и неповторимо романтично предложение за брак на адвокат Маринов, към красивата и нежна Алекс. За мен и екипа ми, беше красив и емоционален момент, да направим една двойка просълзени от любов, романтика и красота. Дай боже повече такива романтици, а ние с удоволствие ще направим и тяхната приказка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.