Подтепето

айляк

13 Окт, 2017

Най-романтичното предложение за брак в Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

Адвокат сътвори красива любовна приказка на Бунарджика с хиляди свещи и заря

Снимки: Андро Дюлгерян

Какво се случва се питаха стотици хиляди пловдивчани снощи, след като над Альоша се изви заря по-дълга от тази за националния празник. Светлинното шоу озари небето над Бунраджика и се виждаше от всички точки на Града на тепетата.

Случи се една красива любовна приказка с главни герои Иван и Александра. Макар и имената на двамата влюбени да съвпадат с тези от лентата на бг драмата „1952: Иван и Александра“ този филм е розов, зрелищен и с щастлив край.   

Коленичилият влюбен мъж е солиден пловдивски адвокат – Иван Маринов, бивш областен координатор на РЗС за Пловдив град и област. Разплаканата от щастие дама е възлюбената му Алекс.

Снимачният екип, декорите, музиката, статистите – всичко е внимателно подбрано и изпипано от професионалисти.  Сюжетът: една красива вечер, едно любовно признание, един красив диамант… на върха на града с изискани блюда, 5000 свещи, дебел червен килим, пътека от розови листенца и музикален съпровод на квартет „Уника“.

Цялата организация по красивото признание е направена от сърце и душа от екипа на сватбената агенция на Ваня  Гергова, цветната украса е на флористката Нели Бахчеванова, а снимките са дело на фотографа Андро Дюлгерян.  

Май природните дадености на Пловдив започват да стимулират все повече мъже към романтика, а бизнес нюха на парти агентите е усетил това. Преди няколко месеца ви разказахме за подобно събитие на Младежкия хълм, което бе организирано с подръчни средства от приятели на двойката. 

Припомняме, че миналата събота принц на бял кон дойде на мегдана в село Войсил да поиска ръката на тамошна мома.

Естествено, че Алекс е казала "Да!", иначе нямаше да има 10-минутна заря над Бунарджика.

  • 14 Окт, 2017 | Ваня Гергова - сватбена агенция Ваняя Стил
    Редакция - под тепето, Благодарим за интереса към красивото и неповторимо романтично предложение за брак на адвокат Маринов, към красивата и нежна Алекс. За мен и екипа ми, беше красив и емоционален момент, да направим една двойка просълзени от любов, романтика и красота. Дай боже повече такива романтици, а ние с удоволствие ще направим и тяхната приказка.
Още от рубриката "айляк"

Подобни новини

09 Окт, 2017

Принц на бял кон дойде за девойка от пловдивско село

снимки: Виделина

Нели от Войсил плака под дъжда, а принцът ѝ си забрави словото

Накрая всичко завърши с „Да!“

Романтична история разтърси в дъждовната събота иначе с нищо невлизащото в новинарския поток пловдивско село Войсил. Докато дъждовните сълзи не даваха вид да спрат скоро, към потока им се включиха и сълзите от щастие на една влюбена млада дама. Коя ли пък не би плакала пред вида на принц на бял кон, който коленичи на мегдана?!

Това е историята на 29-годишните Ники Шарков от Пазарджик и Нели Тилева от Войсил, разказват я колегите от пазарджишката медия Виделина. Такива приказни истории в днешния сив и забързан свят са редки, затова си заслужава да я разпространим и из родната околия на девойката.

Жителите на пловдивското ...

» повече
03 Май, 2017

Влюбена двойка се сгоди на Младежки хълм

Приятели на кандидат женихът помогнали за организацията

Млада двойка се сгоди след изключително романтично предложение. Заветното „ДА“ е казано от пловдивчанка на върха на Младежкия хълм, а мястото не е случайно. Красимир Лалов, който поиска ръката на своята любима, Магдалена Здравчева, е избрал именно този хълм, защото е най-високият в града. Според приятели на двойката, това е едно от най-романтичните места в Пловдив и е българският еквивалент на Париж.

Датата също не е случайно избрана. Предложението се състоя миналия вторник, на рождения ден на младата дама. За да бъде изненадата пълна, приятелите на кандидат женихът, Анатолий и Иван, организирали романтична вечеря на най-високата точка в града, за да може гледката да бъде подходящ фон на специалния момент. Те занесли маса ...

» повече