Подтепето

айляк

13 Окт, 2017

Най-романтичното предложение за брак в Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

Адвокат сътвори красива любовна приказка на Бунарджика с хиляди свещи и заря

Снимки: Андро Дюлгерян

Какво се случва се питаха стотици хиляди пловдивчани снощи, след като над Альоша се изви заря по-дълга от тази за националния празник. Светлинното шоу озари небето над Бунраджика и се виждаше от всички точки на Града на тепетата.

Случи се една красива любовна приказка с главни герои Иван и Александра. Макар и имената на двамата влюбени да съвпадат с тези от лентата на бг драмата „1952: Иван и Александра“ този филм е розов, зрелищен и с щастлив край.   

Коленичилият влюбен мъж е солиден пловдивски адвокат – Иван Маринов, бивш областен координатор на РЗС за Пловдив град и област. Разплаканата от щастие дама е възлюбената му Алекс.

Снимачният екип, декорите, музиката, статистите – всичко е внимателно подбрано и изпипано от професионалисти.  Сюжетът: една красива вечер, едно любовно признание, един красив диамант… на върха на града с изискани блюда, 5000 свещи, дебел червен килим, пътека от розови листенца и музикален съпровод на квартет „Уника“.

Цялата организация по красивото признание е направена от сърце и душа от екипа на сватбената агенция на Ваня  Гергова, цветната украса е на флористката Нели Бахчеванова, а снимките са дело на фотографа Андро Дюлгерян.  

Май природните дадености на Пловдив започват да стимулират все повече мъже към романтика, а бизнес нюха на парти агентите е усетил това. Преди няколко месеца ви разказахме за подобно събитие на Младежкия хълм, което бе организирано с подръчни средства от приятели на двойката. 

Припомняме, че миналата събота принц на бял кон дойде на мегдана в село Войсил да поиска ръката на тамошна мома.

Естествено, че Алекс е казала "Да!", иначе нямаше да има 10-минутна заря над Бунарджика.

  • 14 Окт, 2017 | Ваня Гергова - сватбена агенция Ваняя Стил
    Редакция - под тепето, Благодарим за интереса към красивото и неповторимо романтично предложение за брак на адвокат Маринов, към красивата и нежна Алекс. За мен и екипа ми, беше красив и емоционален момент, да направим една двойка просълзени от любов, романтика и красота. Дай боже повече такива романтици, а ние с удоволствие ще направим и тяхната приказка.
Още от рубриката "айляк"

Подобни новини

12 Юли, 2018

Сватба на поход в планината

Молдованката Нина взе Матей, облечена в българска фолклорна носия

Освен сватба и предложение за брак преживяха участнците в Международния поход на Норбеков в България

Участниците от Международния поход на световноизвестния учен Мирзакарим Норбеков бяха гости на традиционна българска сватба в село Делчево, сгушено в Пирин планина. Нина и Матей, облечени с местни носии засвидетелстваха любовта си в уютната обстановка на „Шапковата къща“. Запознават се през януари тази година в австрийския град Инсбург, където Матей от години работи. „Нещо ме поведе към този град да потърся възможност за реализация“, споделя младоженката, която е от Молдова. „Срещнах я малко след като се завърнах от похода с Мирзакарим Норбеков в Индия, където осъзнах, че е време да създам семейство“, казва Матей. Той допълни ...

» повече
10 Ноев, 2017

Ударна бригада почисти Альоша

В събота повтаря

Извършителят на оскверняването на монумента е бил един

В ранния петъчен следобед ударна бригада на ОП „Чистота“ успя да свали със специалната си пясъкоструйна машина, която се използва за графити, скверните надписи от паметника Альоша.

Припомняме, че гранитният монумент осъмна в свастики, антисемитски и антикомунистически надписи, обиди към говорителката на руското външно министерство и други. На мястото на върха на Бунарджика рано сутринта бе шефът на „Чистота“, а бригадата изчакваше да приключат огледите на криминалистите, за да започне работа.

 

Около 16,30 часа в петък надписите по площадката, пиадестала и барелефа бяха почистени, а каменната настилка остана с пясъчен килим. В събота акцията продължава, тъй като заличаването на червения спрей е трудна работа.

По информация от разследващите ...

» повече
09 Окт, 2017

Принц на бял кон дойде за девойка от пловдивско село

снимки: Виделина

Нели от Войсил плака под дъжда, а принцът ѝ си забрави словото

Накрая всичко завърши с „Да!“

Романтична история разтърси в дъждовната събота иначе с нищо невлизащото в новинарския поток пловдивско село Войсил. Докато дъждовните сълзи не даваха вид да спрат скоро, към потока им се включиха и сълзите от щастие на една влюбена млада дама. Коя ли пък не би плакала пред вида на принц на бял кон, който коленичи на мегдана?!

Това е историята на 29-годишните Ники Шарков от Пазарджик и Нели Тилева от Войсил, разказват я колегите от пазарджишката медия Виделина. Такива приказни истории в днешния сив и забързан свят са редки, затова си заслужава да я разпространим и из родната околия на девойката.

Жителите на пловдивското ...

» повече
03 Май, 2017

Влюбена двойка се сгоди на Младежки хълм

Приятели на кандидат женихът помогнали за организацията

Млада двойка се сгоди след изключително романтично предложение. Заветното „ДА“ е казано от пловдивчанка на върха на Младежкия хълм, а мястото не е случайно. Красимир Лалов, който поиска ръката на своята любима, Магдалена Здравчева, е избрал именно този хълм, защото е най-високият в града. Според приятели на двойката, това е едно от най-романтичните места в Пловдив и е българският еквивалент на Париж.

Датата също не е случайно избрана. Предложението се състоя миналия вторник, на рождения ден на младата дама. За да бъде изненадата пълна, приятелите на кандидат женихът, Анатолий и Иван, организирали романтична вечеря на най-високата точка в града, за да може гледката да бъде подходящ фон на специалния момент. Те занесли маса ...

» повече