Места за романтични предложения за брак

Живот

Празникът на влюбените е след няколко дни. Отвсякъде сме заобиколени от мечета и сърчица, рекламират се ресторанти и куверти за вечерта на 14 – и февруари, но какво да правим, ако сме се решили на една от най – важните крачки в любовния ни живот. Ето няколко предложения на Lost in Plovdiv.

Кулата на Сахат тепе – от нея се вижда почти целият център на града и е едно от предпочитаните места за романтични срещи. Там, където часовникът сякаш отмерва времето на всички, избрали да се срещнат под открито небе, е перфектна локация, за да си дадете обещание за вечна вярност и дълъг семеен живот.

На Главната улица – за всички, които нямат против малко показност и внимание от минувачите, пешеходната зона също е добро решение. Е, за да разберат всички, винаги може да организирате флаш моб или оркестър…Важното е да чуете заветното „приемам”!

Римският стадион – посещението на обекта е безплатно, така че поведете бавно любимата по стълбите и на сцената, където гладиаторите са водили битки, коленичете и  покорете напълно нейното сърце. Хубавото е, че в делничен ден не е много натоварено и може да го направите дискретно, но и там е подходящо за организиране на нещо по – грандиозно.

Екипът на Lost in Plovdiv подбра няколко места със специална атмосфера, където две влюбени сърца могат да накарат любовта да се усеща дори и във въздуха. А ето и кои са те:

Бунарджика – на върха на хълма, откъдето гледката към града е умопорачителна не един и двама са се решавали да поискат ръката на любимата си. Мястото предоставя възможност и за доста грандиозна организация, но според нас дори традиционното падане на колене с фон залязващото слънце би свършило работа.

Целия текст в LOST IN PLOVDIV

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.