Котка и Мишка с нов проект в Капана – Cat& Mouse Coworking

Живот

Първото споделено работно пространство отваря врати в съседното на култовия бар помещение

Новата концепция е с идея за създаване на различна социална среда и допълнителна промяна на климата в квартала на творческите индустрии

https://catandmouse.bg/bg/coworking

Снимки: Десислава Цвяткова

Създателите на култовия бар Котка и Мишка, и на бутиковата къща за гости Mouse House са готови с новия си проект в Капана, който следва естетически линията на първите и отново цели промяна на средата, този път в посока креативност. В съседство с крафт бирения клуб врати отваря първото споделено работно пространство в квартала на творческите индустрии- Cat & Mouse Coworking. То се намира на мястото на бивше заведение на улица „Христо Дюкмеджиев” и сякаш намига, че в Капана има място не само за развлекателни кътчета, но и за такива, които концентрират идеи, потенциал и работна енергия.

Като естествено продължение на първия крафт бирен бар в Капана се формира и споделеното работно пространство Котка и Мишка Coworking. То е мястото за всички онези креативни личности, които се нуждаят от малко по-спокойна атмосфера, но без да излизат от границите на квартала на творческите индустрии, където вдъхновението е буквално навсякъде.

Идеята за създаване на този тип работно пространство не е нещо ново. С Котка и Мишка Coworking вие ще имате възможност в непосредствена близост до заведението да използвате удобствата, които то предлага, но в същото време ще имате своето уединение и поле за лична концентрация.  В отвореното пространство на първия етаж ще може да допълвате енергията с хора, споделящи вашите идеи или да провеждате работни срещи в по-широк формат. Изключително подходящо е за организация на събития, презентации и различни по вид частни мероприятия, които могат да бъдат както в корпоративен, така и в по-лежерен формат. На горния етаж на ваше разположение ще са фиксирани работни места, до които ще имате 24 часов достъп, адрес с пощенска кутия и лично шкафче за съхранение на документи и вещи. Подходящо е за наемане на малки екипи от хора, както и за самостоятелно ползване, тъй като предполага още по-голямо усамотение и възможност да творите в спокойна среда. Интернет връзката е надеждна, високоскоростна и отлична, а за да провеждате конфиденциални лични телефонни разговори или конферентни връзки, сме предвидили изолирано помещение.

Интериорът залага на комфорта и макар и минималистичен, всеки един детайл е изпипан до съвършенство, за да подхожда на идеята за индивидуален подход. Бюрата са ръчно направени, цветовете ненатрапчиви, а възможността само с една крачка да пристъпиш в центъра на творческия квартал е особено примамлива, когато имаме нужда да се отърсим за момент от работния процес и да отдъхнем с чаша хубаво кафе или специално подбрана занаятчийска бира.

Основната цел на пространството е фрийлансърите и предприемачите да могат да обменят опит и дори да си помагат и да се допълват при реализирането на бизнес идеите. Предимствата на Котка и Мишка Coworking са топ локацията в самия център на града и в сърцето на най-бързо развиващия се квартал, възможността да работиш и да попиеш от креативната среда в изградена общност от хора с иновативни идеи и в сферата на разнообразни дейности, съчетанието на самостоятелно място за работа в близост до един от най-популярните барове под тепетата и шансът да редуваш работата с удоволствието.

Цялата информация за първото в Капана споделено работно пространство можете да откриете тук.

Споделете ни във:

3 thoughts on “Котка и Мишка с нов проект в Капана – Cat& Mouse Coworking

  1. Махайте се от жилищния ни квартал, че като ви погнем, не знам къде ще се скриете и ще ви отнемат паричките които папате от америките

  2. Jums nepieciešams finansejums, lai jusu majas, jusu bizness, auto iegadi, lai iegadatos motociklu, lai izveidotu savu biznesu, lai jusu personigas vajadzibas vairs šaubas. Mes sniedzam personas kreditu ar procentu likmi 3% neatkarigi no summas. Jus velaties rakstit, lai jusu personas aizdevumiem, ka es esmu jusu riciba 24h / 24. Vairak informacijas: servicepeakgroup@hotmail.com
    Paldies

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.