Какво да правим в Пловдив тази седмица (12-15.02)

Живот

Тази седмица в Пловдив очаквано ще се насладим на вино и любов. Но има и още – къси и документални филми, лирика, изкуство и ретро кино

12 февруари

Изложба "Скрити мечти" Ралица Бурова

Ралица Бурова ни кани на изложбата си „Скрити мечти“ на чаша вино и поне една мечта.

"Бизнес хотел Пловдив"
18 часа

Чамкория в Пловдив

Заповядайте на едно незабравимо, невъобразимо смешно, вълнуващо и съдбоносно пътешествие с омнибуса на бае Славе! То ще ви отведе назад във времето до 1928 година. Ще изминете пътя от София до Чамкория с простосърдечния и изключително духовит герой на Захари Бахаров. Постановката на Явор Гърдев по романа на Милен Русков е театрален хит, който не бива да бъде пропускан!

Дом на културата „Борис Христов“
19 часа

Два кратки аудио-визуални експеримента на Ангел Димитров

Coffee&Gallery Cu29 ни кани на премиерата на последните авторски филми на Ангел Димитров.

Ангел Димитров е видео артист на свободна практика.

#1123- в антиутопичен свят, момче, родено под щастлива звезда решава да погледне отвъд ограниченията на масовото съновидение.
С участието на: Велко Миндев
Продължителност: 15 мин.

111 часа 146 минути 121 секунди- изток и запад решават да се срещнат, за да опитат да се погледнат в очите.
С участието на: Гергана Чучева и Борис Търев
времетраене: 16 минути

Coffee&Gallery Cu29
19 часа
Вход свободен

No Sense / Cocktail Night

Любимите ви бармани в No Sense ще се погрижат вашите коктейли да са направени с много алкохол и любов (попитайте ги за промоциите). От 20 ч. до 23 ч. е вашият Happy Hour.

No Sense
20 часа

Handmade базар ''Свети Валентин"

На Handmade базар Свети Валентин в Mall Markovo Tepe ще откриете уникални ръчно изработени подаръци. Селектираните участници са 15, подбрани специално за празника! Ще откриете картички, декорации, свещи, бижута, кожени изделия, козметика, текстил! Базарът ще бъде разположен на Ниво 1 до ескалаторите. Зарадвайте вашите любими хора с бутикови подаръци по случай празника!

Мол „Марково тепе“
12-14 февруари

13 февруари

Закуси с мен: Ивайло Машев

И през февруари Limacon Event Center продължава темата „Индустрия и образование“ като следващият гост е мениджър в една от най-проспериращите и иновативни компании в Пловдив – BTL Industries. Ивайло Машев има над 14 години опит в производствени компании, а последните 7 от тях посвещава на работата си в BTL Bulgaria.

BTL е сред водещите международни компании в сферата на разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура. Компанията се развива успешно и на българския пазар, като предлага високотехнологична, медицинска техника в 3 основни направления: Физиотерапия, Кардиология и Естетична медицина. Продуктите на БТЛ Индъстрийз са отличени с много награди за иновативност и принос за развитието на медицината в световен мащаб.

С Ивайло ще продължим разговора за това, как да подобрим комуникацията между бизнес и образователни институции. По какъв начин да запалваме, все повече, млади хора да имат желание да се развиват, в толкова обещаващите отрасли на производствата на бъдещето, където машини и хора ще колаборират в хармония и тежката физическа работа ще бъде оставена в миналото.

Ще очакваме да разберем от Ивайло за иновативните методи за управление на хора в неговата компания, мотивация на екипи и кои са най-ценните качества в един човек, които мениджърите в BTL търсят, за да стане той част от техния екип.

Защото, както Ивайло споделя „В БТЛ вярваме, че хората не са ресурс, а капитал и че бизнесът трябва активно да участва в развиването на този капитал.“

Limacon Event Center
8.30
Вход: 5 лв.
За записване: https://goo.gl/hrsGhD

Още събития в Lost in Plovdiv.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.