Какво да правим в Пловдив тази седмица (09-12.07)

Живот

Тази седмица ще играем средновековни настолни игри, ще танцуваме суинг и ще си говорим за правата на животните

9 юли

Филмови нощи във Филипополис 2018

След успешния си първи уикенд 20-ото издание на „Филмови нощи Филипополис“ продължава на пълни обороти с два от най-гледаните български филми през изминалата година, а именно историческата драма по романа на Милен Русков „ВЪЗВИШЕНИЕ“ и романтичната история „ДЪВКА ЗА БАЛОНЧЕТА“ с участието на Иван Юруков и  Теодора Духовникова. 

Лятно кино „Орфей“
21 часа
Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

World Cup 2018 @Fabric Bar Plovdiv

Гледайте мачовете от Световното първенство по футбол в прохладната лятна градина на бар "Фабрик" в центъра на Пловдив! Футбол от световна класа на 2 големи FULL HD екрана, съчетан със студени питиета, вкусни мезета и приятна музика!

Бар „Фабрик“
21 часа

10 юли

Средновековни настолни игри @Зелена работилница

Този вторник в „Зелена работилница“ темата ще е Средновековие, рицари, кралства и всичко, което се е случвало в тази времева зона.

Ще играем игри като:

Citadels
Kingdom Builder
Dominion
Carcassonne
Sheriff of Nottingham
Mascarade

Разбира се, на който му стиска ще може да играе и игри на различна тематика, но готов по всяко време да се изправи срещи гневът на крусейдърите.

Зелена работилница
18 часа
Вход свободен

Animal Rights Activist Workshop Plovdiv

Този семинар ще бъде за различни видове уличен активизъм за правата на животните, ще разгледаме някои от различните начини, които използваме, за да достигнем до хората и да видим защо са ефективни и как можем да подобрим това, което правим, за да бъдем по-силен глас за животните!

Този семинар е за всеки, така че ако никога преди не сте участвали в активизъм, това е чудесен начин да започнете, а ако сте участвали в активизъм, винаги можем да научим повече един от друг.

Veggic
18 часа

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.