Какво да правим в Пловдив през уикенда (12-14.01)

Живот

Този уикенд в Пловдив ще играем Hearthstone, ще пием хубави коктейли и ще слушаме качествени диджей сетове или ще се научим сами да си ги миксираме

12 януари

HILLa/ KANAPE

Петък посрещаме Митко Хила (Димитър Александров) който е готов с нови сили и с нови песни да ни разтанцува и да ни разпие.

Клуб Канапе
22  часа

Група РЕВЮ live at VOID

Основоположниците на пънк – ню уейв музиката в България, група Ревю, ще посетят Club VOID, за да взривим предела на емоционалния си контрол.

Club VOID
Врати: 21 часа
Старт: 22 часа
Вход: 10 лв.

JavaBeer at Kotka & Mishka

Наближава моментът за първата Java бира за 2018-та. Ще се насладим на уникални бири и ще си говорим за най-голямата ни страст – Java! Всички са добре дошли – програмисти или просто Java фенове.

Нашите приятели от МенторМейт отново ще се погрижат за напитките и готините изненади, докато ние обсъждаме новостите в Java, завързваме нови контакти или просто споделяме технологичната си страст с хора като нас.

Не забравяйте да вземете доброто си настроение и….наздраве!

Котка и Мишка
19.30 часа

Джаз в Контрабаса

Николай Карагеоргиев (китара) и Мирослав Турийски (пиано) ще посвирят в петък вечер в бар Контрабас. В програмата: Джазът такъв, какъвто те си знаят – в дует и по приятелски.

Бар Контрабас
20.30 часа

Chill Vocal House Night w/ selector Iva

За финал на работната седмица Vintage House са ни подготвили едно релаксиращо пътешествие из вокалната house музика.

За доброто настроение и качествената селекция ще се погрижи Ива, чиято любов към музиката неминуемо се отразява в доброто настроение на всеки слушател.

Vintage House
21 часа

„Криворазбраната цивилизация“ – комедия по Добри Войников

Поредният нестандартен поглед за нещата от актьорите и екипа на куклено-драматичен театър Хенд. Стани пряк свидетел на сцени от самобитното ежедневие на българина през Възрожденската епоха, поднесени по интересен начин. Едно представление изпълнено с много щур хумор!

Театър Хенд
19.30 часа

И още от предложенията на гида Lost in Plovdiv вижте и изберете совето ТУК.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.