Какво да правим в Пловдив през уикенда (02-04.02)

Живот

TGIF! Този уикенд в Пловдив ни очакват яки партита и събития, които не са за изпускане, така че не си и помисляй да го прекараш на дивана. Предизвикателство е, но ще се опитаме да ги обиколим всичките!

2 февруари

Радио "Провал"

Няма по-хубаво "ново" от добре забравеното "старо" затова си донесете всички стари грамофонни плочи с диско, фънк и поп, които сте намерили по мазета, тавани и шкафове. Слагайте тесните дънки, цветното трико и пайети и идвайте на купона с "упадъчна музика"!

Groove Music&Art
21 часа

7 Години Download

Рожден ден на бара! 7 години от както идеята Rock Bar Download съществува!

Rock Bar Download
20 часа

Mr. Moon @Vintage House

Музикалният Mr. Moon ремиксира и продуцира песни за някои от главните изпълнители в България и постепенно се превръща в неразделна част от deep house сцената. Междувременно името му се чува все по-често в световен мащаб, по повод ремиксите, които прави за имена като Lisa Shaw, Atjazz, Marshall Jefferson,Dj LeRoi,Kinky Movement,Distant People, Yves Murasca & BK Duke, Stereo Mutants,Pablo Fierro, Mirco Esposito & Mario Held,Tri O Five, Fanel и други!

Vintage House
21 часа

V:RGO & TRF at TRAP

Къде е Шушана? Този въпрос, като че ли ни вълнува най-много напоследък. За намирането ѝ сме повикали V:RGO & TRF, които са приготвили микс добре познат със свойството си да привлича Шушани.

SOUND.TRAP
21 часа
Вход: 6 лв. в деня на събитието (50 пропуска ще бъдат пуснати на цена от 4лв, а тях може да откриете на бара в KANAPE – Vibrant Media)

Unicorn Party с Paft dRunk

Музиката ще е разнообразна и ако пийнем повече може дори да пуснем онова за кекса. В събота го дават да вали и може да му отпуснем края покрай бара.

Basquiat Cafe & Bar
22 часа

Джаз дуо: флейта и пиано в Контрабаса

Този петък в бар Контрабас заповядайте да послушате джаз дуото на:

Борислав Ясенов – флейта
Йордан Тоновски – пиано

Бар Контрабас
20.30 часа

Gender: Indie by Juanito

Джендър е спектър от характеристики, отнасящи се към мъжественост и женственост. В зависимост от контекста, тези характеристики могат да включват биологичния пол, полово базирани социални структури или родова идентичност.

Терминът "инди" понякога се използва за описване на жанр. Като жанров термин, "инди" може да включва и музика, която не е създадена от независими артисти.

Повечето независими артисти не попадат в един определен музикален стил или жанр и обикновено създават музика, която може да бъде категоризирана в различни жанрове.

Bee Bop Cafe
22 часа

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.