Подтепето

айляк

06 Мар, 2018

Какво да правим в Пловдив от 6 до 8 март

Тази седмица в Пловдив е женска! Хубави коктейли, интересни изложби и вкусни събития

6 март

Беседа "Книгата - другото лице на живота"

Алексансър Секулов, Калин Терзийски и желаещите ще си поговорят за другото лице на живота - книгата под артистичния акомпанимент на Явор Николов - Ръмпо (легенда на китарата). Естествено ще има и няколко думи за „Разкажи ми“ – роман, предназначен за дълго и умно четене.

Петното на Роршах
19 часа

Опасно за живота

Гледа ли ви се комедия с елементи на екшън, интересна сюжетна линия и супер колоритни герои, които с шегобийска страст поставят на публиката уловки и капани, а и ви карат да се замислите за ценностите в живота? Ако да, то тогава имаме страхотно предложение за вас – "Опасно за живота" с АСЕН БЛАТЕЧКИ, НЕВЕНА БОЗУКОВА - НЕВЕ, СТЕФАН ИВАНОВ, МИЛЕНА МАРКОВА - МАЦА, АСЕН ЛОЗАНОВ. В комедийния екшън се преплитат различни теми – богатство, любов, подставени лица, измамни схеми и какво ли още не, за да може да ви въвлече в една напрегната, но комична житейска ситуация.

Дом на културата „Борис Христов“
19 часа

Опасни връзки

Опасни връзки
по Пиер Шодерло дьо Лакло и Хайнер Мюлер

СКУКА Е ВТОРОТО ИМЕ НА ДЯВОЛА.

режисура,сценична адаптация, сценограафия:
Константин Еленков
костюми:
Ирен Дойчева
композитор и музика на живо: Явор Карагитлиев
участват:
Мила Роберт
Мария Бакалова
Кристиян Негалов
Александър Секулов – младши
Константин Еленков

Камерна сцена в Драматичен Театър Пловдив
19 часа
Билети на касата на театъра или онлайн

7 март

Усещане за жена

Галерия „Пловдив“ ще посрещне всички очаровани от красотата на живота, от събуждащата се пролет и от желанието да се потопим в един по-добър и по-красив свят – света на жената. Това е свят на духовност, интуиция и нежна креативност, в чието опиянение мечтаем да се изтръгнем от сивото злободневие и доброволно да потънем в нейната магия.

Галерия „Пловдив“
18 часа

Словесен пейзаж - изложба на Анелия Райкова

Анелия Райкова ще представи първата си изложба пред пловдивска публика в уютното пространство на галерия „Лабиринт“. Изключително фин човек и художник, нейните картини са поезия и наслада за окото.

Галерия „Лабиринт“
18 часа

Всички предложения на гида Lost in Plovdiv може да видите ТУК.

Няма направени коментари
Още от рубриката "айляк"

Подобни новини

07 Мар, 2018

8-ми март - изпитание за всеки мъж

Има празници, на които жените не прощават, ако са пренебрегнати. Един от тях е 8 март. Нежните половинки очакват с нетърпение този ден, за да се почувстват специални. Не е лесно да обичаш една жена - това е занимание на пълен работен ден, 25 часа в денонощието и (поне) 370 дни годишно. Особено на 8 март - каквото и да направиш, все може да си объркал нещата. Както знаем, една жена може да направи от нищо салата и скандал, но дамите не трябва да бъдат разбирани,те трябва да бъдат обичани, защото са по-голямата ни, по-красивата, а често и по-умна половинка. И въпреки това ние, мъжете, оцеляваме - 8 март след 8 март - не е лесно. Това е датата , на която трябва да ...

» повече