„Извън пътя“ на Николай Волев възродил кариерата на Аня Пенчева

Живот

Аня Пенчева благодари на Николай Волев за поканата да участва във филма „Извън пътя“, който е възродил кариерата ѝ след известна пауза. Тя направи това пред пловдивската публика по време на специалната прожекция на последната продукция на легендарния български творец, създал „Господин за един ден“, „Маргарит и Маргарита“ и други наши култови заглавия. Двамата се срещнаха с десетки пловдивчани в салона на LUCKY Дом на киното в четвъртък вечер, като Волев раздаде и автографи за автобиографичната си книга с провокативно заглавие „Девствената проститутка“.

„Имах известни проблеми за някакъв период от време. Нямаше подходящ филм, с който да се върна на големия екран и „Извън пътя“ дойде в най-доброто възможно време“, коментира легендарната българска актриса. Двамата с Николай Волев разкриха интересни подробности от снимачните дни.

Аня Пенчева почти не е умряла на снимачката площадка. При снимане на една сцена тя е изгубила съзнание, но за щастие е имало доктори, които са я съживили. Тя си спомня с усмивка за случая: „Аз държа на бой на сцената. Държа на други неща, да не казвам точно какви… Издържлива актриса съм“, коментира тя. Под други неща, тя имаше предвид любовните сцени, каквито в „Извън пътя“ всъщност няма. Такива за заснети, но Николай Волев ги е премахнал във финалния монтаж на лентата.

„Реших да направя любовен филм без секс сцени“, коментира той. Волев добави, че се надява хората наистина да бъдат докоснати от филма, от истинските човешки емоции. „Ако е така, ще се види, че не всичко е повърхностни екъшни, не всичко е политика, социални проблеми“, добави той.

Целия текст в КАПАНА.БГ

Споделете ни във:

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.