Подтепето

айляк

02 Май, 2018

Джерард Бътлър превзе Пловдив

Холивудската звезда на тур из града

Хапна в ресторант Хемингуей, отби се в Котка и Мишка

Холивудският ас Джерард Бътлър бе на еднодневна почивка в Пловдив, видя Под тепето. Звездата използва паузата между снимките на продукцията „Код: Ел Ей” и в Деня на труда реши да си организира приключение в града под тепетата.

В компанията на други кинаджии от Ню Бояна, Бътлър направи дълъг тур из града. Не пропусна да разгледа Стария град, потопи се в шарения живот в Капана. Хапна в ресторант Хемингуей и се отби в бар Котка и Мишка, където получи препоръки за изживявания в града от Lost In Plоvdiv.  

Бътлър е в България за снимките на екшъна „Код: Ел Ей” в студията на Ню Бояна. Той отново ще влезе в ролята на Майк Банинг, като действието в третия филм от поредицата ще се развива на борда на самолет.  В лентата ще му партнират Ник Нолти, Джейда Пинкет Смит и Морган Фрийман.

Очаквайте подробности от посещението на Бътлър в Пловдив

Няма направени коментари
Още от рубриката "айляк"

Подобни новини

02 Май, 2018

Джерард Бътлър свири на перкусии в центъра на Пловдив (ВИДЕО)

Холивудската звезда хапна агнешко и ребърца в Хемингуей с компания, изненада всички с концерт на открито

В Котка и Мишка му препоръчаха да се качи на върха на Бунарджика, за да гледа залеза

Джерард Бътлър с перкусиониста Стоян и певицата Галя в ресторант ХемингуейДжерард Бътлър влезе в ролята на музикант в центъра на града вчера. Холивудската звезда свири на перкусии по време на обяда си в ресторант Хемингуей. Актьорът изненада клиентите и персонала на елитното заведение с импровизиран концерт на открито и заслужи аплодисментите на всички. Вещо „режисиран” от перкусиониста Стоян и певицата Галя, Бътлър се справи перфектно в солото си, въпреки че за първи път застава зад такъв музикален инструмент. „Само ми покажи”, обърна се той към професионалния музикант за кратък урок, след което хвана ритъма и сам заигра ...

» повече