Десетки видове занаятчийско пиво, весела изложба и много музика на Две- три бири фест след седмица

Живот

Събитието предлага куп изкушения за малки и големи в Тютюневия град

Куп разнообразни забавления за всякаква публика предлага тазгодишното издание на Две-Три бири фест. Само седмица остава до хмеловия уикенд, който ще се проведе в Тютюневия град, на улицата между Тотал спорт и СКЛАД-а на Фондация Пловдив 2019, както и в самите сгради на 16 и 17 юни. В събота купонът ще продължи от 12 на обяд до 3 през нощта, а в неделя – отново от 12 на обяд до 19:00 вечерта.

Ще бъдат отделени 4 фестивални зони, в които всеки ще може да се наслади на безброй бирени изкушения, както и богато разнообразие от сочни мезета за занаятчийските хмелови еликсири. Освен бирите са подготвени и неочаквани алкохолни предложения от бар Пощата.

За комфорта на посетителите на фестивалната зона ще се грижи генералният партньор на Две-три бири фест- Филип Морис България, с изграждането на стилен и уютен IQOS кът, на който не се допускат лица под 18 години.

Програмата включва и изкуство – Ириен Трендафилов ще представи вдъхновената от пивото и феста изложба с карикатури "34 пълни и 11 празни халби" която ще бъде открита на 16 юни от 17:00 часа в СКЛАД-а.

За музикалния купон ще отговарят Visitor Yan Q, Ramsey, Hercules, Stereofox, Swing wink.

Организаторите са се погрижили и за комфорта на най-малките, като част от фестивала ще бъде аниматор за деца над 5 годинки, ангажиран на 17 юни от 16:00 до 18:00 ч.

 „Две-три бири фест” е част от Културния календар на Община Пловдив и се организира в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 и в партньорство с Филип Морис България, Амексис, бирен бар „Котка и Мишка“, коктейл-бар “Пощата“, Total sport, Proxiad, Real Time Games Develepment (RTGD).

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.