13 идеи за срещи, които не са вечеря или кино

Живот

Ако представата ви за среща не е вечеря в ресторант и кино, тук ще намерите идеи, с които да впечатлите половинката си

Февруари най – често е считан за месеца на любовта и виното и тъй като празникът на Свети Валентин е само след няколко дни, екипът на Lost in Plovdiv предлага как да си прекарате страхотно на среща. Идеята за вечеря и филм е общоприета за подходяща винаги, но ние ви предизвикваме да бъдете по – креативни и да изненадате любимия човек с нещо по – различно. Защото традициите не са това, което бяха и спонтанността може да се окаже ключът към нечие сърце.

Направете си дълга разходка в парка – зимата може и да не е най – подходящото време за това в Пловдив, но никога не е изключено да случите на пролет през февруари. Цар – Симеоновата градина може да се окаже перфектното място за един дълъг следобед, преминаващ в приятна вечер.

Срещнете се на закуска – кой е казал, че винаги трябва да вечеряме с половинката си? Разбийте стереотипите и се уговорете за ранна среща в някое от любимите места на екипа ни ТУК.

Отидете в книжарница, изберете любима книга и със сигурност ще намерите хиляди теми за разговор. Единствената книжарница с място за кафе е в Mall Plovdiv, но и на други места има къде да се усамотите за момент с книга в ръка.

Планувайте си еднодневна екскурзия извън града – избягайте от шума и глъчката за момент и се разходете из природата. 

Отидете на ледената пързалка – ако все още не сте я посещавали, сега е точното време, защото с настъпването на пролетта няма да може да се наслаждаваме на виртуозните изпълнения върху леда. Така срещата ще е вълнуваща и поне до другата зима няма да имате вариант да я повторите.

Още идеи ще намерите в Lost in Plovdiv.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.