ЖивотЗабавлениеНовини

Обучителен семинар и Ден на отворените врати на пловдивските Ротаракт клубове

Ротаракт клубовете в Пловдив организират семинар на тема „ Как да организирам събитие с кауза“ и Ден на отворени врати за младежката организация тази сряда в Limacon Event Center. Целта на събитието е да бъдат дадени практически съвети при провеждането и организирането на инициативи и каузи. Събитието ще протече в две части като в първата, гост-лекторът Лилия Еленкова ще сподели нейния дългогодишен опит като председател на Национален младежки форум, където е била част от редица значими проекти и изследвания, като акцента ще бъде върху най-важните елементи, необходими за постигането на максимален резултат при организирането на такъв тип събития. Във втората част членовете на Ротаракт клубовете ще разкажат малко повече за това какво е да си доброволец и да работиш по реализирането на обществено значими проекти, какви са  предизвикателствата, пред които са изправени при реализирането на проектите им. Ще разкажат и за това как работата им по тези проекти допринася за личното и професионалното развитие.

„Причина за организирането на това събитие е тенденцията, която се наблюдава в последните години, а именно желанието на все повече хора да бъдат социално съпричастни към различни каузи и инициативи. Ние искаме да споделим нашия опит, който сме придобили като членове на Ротаракт, с хората, които искат да помагат на обществото.“ – споделят организаторите на събитието.

Присъстващите на семинара ще имат възможността да научат подробности относно кампаниите и каузите, които реализират пловдивските Ротаракт клубове.

Събитието ще се проведе на 6 октомври от 18:30 часа в Limacon Event Center като входа е безплатен. Повече информация на: https://www.facebook.com/events/958336611211546/?active_tab=discussion

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина