АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив тази седмица (29.10-01.11)

Тази седмица настроението ще е призрачно. Ще се изплашим с видео селекция от страшни филми, ще пием блъди шотове и ще ловим самодиви

Снимка: szopskasalata

29 ноември

Предприемаческа среща

Имаш предприемачески проект или идея и искаш да намериш съвет, съмишленици и нови гледни точки? Искаш да се срещнеш с други хора, които развиват собствени инициативи в Пловдив?

Това събитие не е лекция или презентация за това как да успеем, защото отговорите на най-важните въпроси при развитието на собствена идея идват от обмяната на знания и умения между хора в подобна ситуация. Подходящо е за всеки, който се вълнува от темата за собствен бизнес или начинание в Пловдив и търси иновативни подходи за работа и управление.

Ще се използва популярния метод Pro-Action Cafe, в който част от участниците ще могат да представят своите казуси пред останалите.

Кафе-бар „Отсреща“
18.30 часа
Вход свободен, със задължителна предварителна регистрация: https://goo.gl/forms/tU5HAVWSW3q1YblV2
*Моля отбележете в регистрационната форма, в случай че искате вашият казус/проект да бъде разгледан по време на събитието.

31 октомври

Plovdiv Jazz Fest

“Вечер с Елиане Елиас”, с участието на Марк Джонсън ще открие тазгодишното издание на Пловдив джаз фест. То ще бъде придружено от изложбата Колекционерът-импровизатор: картини от колекцията на Николай Неделчев. Пловдив джаз фест 2018 ще продължи до 3-ти ноември.

Дом на културата „Борис Христов“
20 часа

Изложба „Път на младите“

В навечерието на Деня на будителите културен център „Бялата къща“ ще бъде отворен за всички, които ценят изкуството на младите творци. Първото издание на проекта „Път на младите“ приключва с последната за тази година групова изложба. В „Бялата къща“ ще ви посрещнат живописните пейзажи на Богдан Върбанов, най-новите рисунки на Ксения Иванова и последните скулптури на Цветелина Ангелова.

Културен център „Бялата къща“
18.30 часа

Halloween Party /electronica + horror/

Кино клуб Пловдив и клуб „Фарго“ организират тематично парти по случай Хелоуин. Ще се забавляваме с приятна музика и тематична видео селекция от страшни филми.

Музикална селекция (electronica / synth): movieman
Видео селекция: Silentium (Horrorible Sounds & Images / Gothic Bulgaria)
Клуб „Фарго“
21 часа
Вход свободен

Три филма на Стефани Дойчинова

Във „Фарго“ продължават да ни показват филми на дебютиращи режисьори и да ни срещат със самите тях. Този път ще видим Стефани Дойчинова с три филма, създадени още по време на обучението ѝ в НАТФИЗ. Както винаги ще има място и за смях, и за страх, и за малко размисли с питиета.

Клуб „Фарго“
19 часа

Halloween with Tommy Riverra at BALLY CLUB

Ако сте сред почитателите на Хелоуин, Tommy Riverra ще ви зарадва с енергична, динамична и специална селекция, която ще гарантира за доброто ви настроение.

Освен доброто настроение от свежата клубна музика, ви очакват разнообразие от висококачествени напитки и коктейли, за които ще се погрижат готините бармани на клуб „Бали“.

Клуб „Бали“
21 часа

Shot that Halloween!

Този Хелоуин в Gingertale настроението ще е призрачно с техните специални блъди шотове.

Gingertale
18 часа

Какво още се случва под тепетата тази седмица, вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина