АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (26-28.10)

Този уикенд музиката е разнообразна, а коктейлите авторски. От ню уейв през ембиънт и дъб до сайкъделик-стоунър и инди рок

Снимка: bally.club.plovdiv

26 октомври

Spinning The Groove

Традиционната колаборация между клуб „Фарго“ и Домъ на плочата „Soul Searchin“ продължава. В новото издание на Spinning the Groove Skill ще представи новите попадения в колекцията си от седем инчови плочи. Вечеринката се казва 7 Inch Madness. Коктейл на вечерта ще бъде Raspberry Sour – Absolut Vodka, Absolut Vanilla Vodka, сироп от малина, прясно изцеден лимонов сок и белтък.

Клуб „Фарго“
21 часа

PACHO at BALLY CLUB

На Димитровден клубната музика ще завладее отново гостите на клуб „Бали“.

Pacho е музикален продуцент и един от пионерите на клубната и електронна сцена в страната. Избиран за BEST DJ на България в две поредни години, собственик на 4 музикални лейбъла, а организацията му за събития Ellectrica Events датира от 1997 г.

Клуб „Бали“
21 часа

Димитровден в Канапе

„Канапе“ ще почете Димитровден както подобава. На 26. зад пулта застава Митко Хила. Поканени са всички, които са настроени за празник, както и тези, които са настроени за танци. Естествено поканени са и всички, които са настроени за пиене и най-вече всички онези, които както всеки нормален петък ще са навън и ще се отдадат на забава.

Клуб „Канапе“
22 часа

Good Vibes

Gingertale отново е в парти настроение. Този петък барът ще посрещне Деница, която е подготвила специална селекция от модерна електронна музика, варираща от RnB до synth и new wave. Денсингът е ваш. Коктейлите също!

Gingertale
22 часа

Sasquatch + Still Drinking Party

Sasquatch е американска сайкъделик-стоунър група от Лос Анджелис, Калифорния. Музиката им е силно повлияна от 70-тарския рок, метъл и психаделия. В експлозивните им парчета можете да припознаете влиянието на Black Sabbath, (the) Melvins, Soundgarden, Corrosion Of Conformity & Grand Funk Railroad – Band. С настоящото си турне те защитават своя пети албум – Manueuvers.

Голяма част от музиката на Sasquatch се използва в различни филми и сериали, като преобладават озвучаването на сериали свързани с мотори – Sons of Anarchy, Dog the Bounty Hunter, Jersey Girl, Supernatural, MTV предаванията – Viva La Bam, Bam’s Unholy Union, Rob & Big, American Chopper.

Билети: 15 лв. на място

Rock Bar Download прави 1 година от отварянето на новото място и след концерта на Sasquatch Добри Stilldrinkov ще застане зад пулта и ще селектира музика до края на вечерта. По повод празника от бара ще почерпят с табли шотове на всеки 30 минути.

Rock Bar Download
22 часа

Какво още се случва този уикенд, вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина