ЖивотЗабавлениеНовини

Ищар води цялото си семейство в Пловдив

Пее песен на български в дует с наша звезда на шоуто си в зала СИ²ЛА 

Не се храня преди концерт, издава етнодивата  

На 24 ноември в комплекс СИ²ЛА  етнодивата Ищар ще направи юбилеен концерт, с който ще отбележи 20 години на сцена. На 10 ноември тя отпразнува и личния си рожден ден. Певицата е подготвила много изненади за феновете си, като част от тях оставя в тайна до деня на шоуто си. Единственото, което издава е, че на концерта ще изпее българска песен в дует с известна БГ звезда.

Как се готвите за концерта си в Пловдив?

Готвя се както винаги за сцена – подготвям разнообразен репертоар, сценични ефекти. Пристигам с бенда си, както и готвя за пловдивчани и гостите ми на концерта някои изненади- от Тел Авив идва феноменална двойка танцьори, поканила съм и експерти по визуални ефекти, но нека има и елементи на изненада.

Какво е сценичното облекло на Ищар? Кой изработва тоалетите Ви?

За всеки мой концерт проектирам мои собствени дрехи и намирам някой, който да ги изпълни. Разбира се разчитам и на видни дизайнери. Харесвам стилистиката и нося   дрехи на Gucci, Armani, Jean-Paul Gaultier, Cavalli… Също така и на други дизайнери, които открих в Ню Йорк и комбинирам с нещо, което имам в моя гардероб. Комбинирам, както и в моята музика. Харесвам комбинацията на модерното, чувственото и очарователното.

Имате ли ритуали преди да излезете на сцена?

Ритуали чак не, но винаги пазя гласа си. Практикувам йога, за енергия приемам банан и мед. Не се храня преди концерт. Немислимо ми е да се храня и после да пея. Опитвам преди излизане на сцена да не говоря много, пазя глася си.

Научихме, че за първи път пристигате в България с двете си деца. Когато децата ви са в залата, каните ли ги на сцената?

Трябва да кажа, че винаги пазя децата си от звука. Виждали са ме може би два пъти на сцената, но винаги са с някой от семейството…анонимно. Сега реших да дойдат с мен в България, за да видят прекрасната ви страна и невероятния Пловдив.

Моята дъщеря започна да свири на барабан, като баща си. Тя се упражнява много на моите песни. Мечтае да бъде с мен на сцената, но аз винаги й казвам, че трябва да бъде професионалист, за да се качи на сцената пред толкова много хора… Точно сега не знам дали тя ще може да бъде на сцената с мен в Пловдив. Все още не съм решила.

Какво любопитно ще споделите с нас във връзка с концерта ви в Пловдив?

Разбира се ние подготвяме музиката,  подготвяме нови песни, които никога не сме  представяли на сцена. Това са песни от мои стари албуми, които може би публиката ще открие за първи път в Пловдив. Също така работя с танцьори за този концерт, което е за първи път в България. Специално за моя юбилеен концерт и за публиката, дошла да ме уважи, ще има LED екран, който „ще  разкаже“ фотоприказка и вярвам, че публиката ще „попътува“ сред моите спомени и хубави песни.

На финала на интервюто Ищар сподели, че очаква с нетърпение срещата с пловдивчани и гостите, че се вълнува и от това, че хората ще видят другото й лице – практикуваща йога на 23 ноември и обещава много настроение и емоции с концерта на 24 ноември в комплекс СИ²ЛА.

Билети все още можете да закупите на касите на Ивентим – пред общината, в Дома на културата, Античен театър, туристически център на пл. Римски стадион, Музикален магазин и онлайн.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина