ЖивотЗабавлениеНовини

Започва XI-то издание на Международната среща по туризъм

Международната среща по туризъм е традиционен формат, заел през годините своето подобаващо място в събитийния календар на Община Пловдив.  И през настоящата, знакова за града ни, 2019 година в Пловдив ще си дадат среща международни и български експерти от туристическия бранш, представители на медии и общини, които ще споделят своите идеи и нови проекти и ще презентират иновативни тенденции в сферата на туристическия сектор.

Поредното,11-то издание на форума ще се проведе в периода 13 – 16 ноември 2019 г., с фокус върху „Епископската базилика и мозаечното наследство на Филипопол “, в чест на включването им в индикативния списък на ЮНЕСКО за значими културни и природни обекти.

Общият брой на участниците е 76 от общо 14 държави – Турция, Германия, Украйна, Кипър, Италия, Англия, Мароко, Македония, Хърватия, Словакия, Румъния, Швеция, Нигерия и България.

Община Пловдив ежегодно провокира интереса на чуждестранните участници посредством добрите възможности, които предоставя за осъществяване на делови контакти по време на форума, както и фактът, че на едно място се събират представители на всички заинтересовани страни от туристическия бранш.

Тазгодишното издание на професионалния форум ще изненада гостите с богата и наситена съпътстваща програма, която представя новостите от туристическия потенциал на Пловдив.

Официалното откриването на XI-то издание на Международна среща по туризъм е на 14 ноември, четвъртък, от 09:00 часа в конферентна зала „Пълдин“ на парк-хотел „Санкт Петербург“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина