ЖивотЗабавлениеНовини

Пловдив танцува и спортува в подкрепа на Ками

Следващите събития от инициативата на най-добрите спортни зали в града са на 14-ти и 15-ти септември

Вече стана ясно, че пловдивчани са готови да помогнат на ближния. Доказателство са стотиците хора, които се включиха в различните спортни и танцови инициативи, в подкрепа на Камелия Добрева, която се бори с тежката болест Т-образна левкемия. Кампанията върви усилено, но няма да е възможна без вашата помощ. В навечерието на новата учебна година от Pulse fitness & SPA и Спортен комплекс СИ²ЛА организират поредните две събития, които не само са благоприятни за духа и здравето, но и за настроението.

Започваме с 14-ти септември когато може да потанцувате с цялото семейство на Централните игрища на Младежки център на Гребната база. Младежки център Пловдив е един от главните приятели на кампанията Заедно за Камелия и я подкрепя с терен и логистика още от самото начало. Именно там ще научите нови стъпки от различни стилове танци с инструкторите от Pulse fitness & SPA, а за предварителната загрявка на мускулите Ви ще се погрижи Христо Карамфилов.

ПРОГРАМА:

19:00-19:45 Функционална тренировка Tapout с Христо Карамфилов и колеги

19:45-19:55 Почивка с готина музика

19:55-20:40 Урок по кубинска салса, афро румба и регетон с DS Mariposa (подходящи и за деца)

20:40-20:50 Почивка с готина музика

20:50-21:30 Открит урок с много интересен гост-хореограф по  танци, подходящи за деца

Продължаваме на 15-ти септември, този път в Спортна зала СИ²ЛА. Там дисциплините отново ще са смесени – малко танци, малко функционална тренировка – кой каквото го влече. Ще има и романтична нотка, защото body fit тренировката ще е специално по двойки. Така че, ако искате да накарате половинката да тренира, сега е вашият шанс.

ПРОГРАМА:

11:00-11:55 Зузи от Комплекс СИ²ЛА с тренировка Body Fit. Тренировката ще се проведе по двойки 🙂

11:55-12:10 Почивка (музикално разпускане с DJ Big D и Dj Gorro)

12:10-12:55 Функционална тренировка с Яни от Комплекс СИ²ЛА. Тabata-Combat

12:55-13:05 Почивка (музикална подготовка с DJ Big D и Dj Gorro)

13:05-13:50 Открит урок по хип-хоп танци от Viktor Gurkov и Emotion dance , които са под шапката на Dance Station Plovdiv

Отбелязваме, че тренировките и в двата дни са безплатни. Спонсор на кампанията е подготвил и освежаващи напитки за вашето удобство. Въпреки това, ще са поставени дарителски кутии, в които всеки може да остави толкова, колкото желае или има възможност. Понякога и малките стъпки водят до чудеса. Всички събрани средства от събитията ще се преведат директно по сметката на Камелия.

Facebook страница на събитието на 14-ти: ТУК

Facebook страница на събитието на 15-ти: ТУК

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина