БългарияЖивотЗабавлениеМоят стилНовини

Отварят царство на обувките в новия мол в Пловдив

Първият кислороден бар в града предлага вдишване на концентриран кислород, съчетан с ароматерапия

Новият магазин на New Yorker в най-атрактивния мол в града PLOVDIV PLAZA ще е с внушителната площ от 1400 m2, споделиха от търговския център.

Очаква се той да отвори в края на април. Заедно с него за първи път в Пловдив ще стъпи и австрийската верига за обувки HUMANIC. Магазинът, разположен върху 660 m2, е първият обект, който отваря врати в страната от 2012 г. насам и ще очарова с новата си концепция и разнообразието от марки и модели.

Пловдивчани и гостите на града вече имат възможност да се докоснат и до най-новата мода в ароматерапията. В PLOVDIV PLAZA отвори кислороден бар. Oxygen Bar, който се намира на ниво 2, предлага вдишване на концентриран кислород, съчетан с ароматерапия.

Преди броени дни свой магазин отвори и популярната верига за висококачествен текстил за дома English Home. А най-новите магазини на Sara Pen и Rivas обогатиха многообразието от изискани обувки в търговския център. Финалният щрих за стилния тоалет вече може да се допълни от изисканите модели на Triumph и голямото разнообразие на дамски и детски чорапи, чорапогащи, клинове в различни цветове, дамско и мъжко бельо и бански костюми на GoldenPoint.

Новоотвореният магазин Be My Gift е идеалната спирка за дребни и забавни подаръци по всякакъв повод. А за ценителите на изискания стил на разположение е новият магазин за луксозни часовници и аксесоари Giulian, разположен на ниво 0

С това PLOVDIV PLAZA официално поставя началото на еуфорията по пазаруването за абитуриентските балове, като гарантира, че всеки ще намери по нещо за себе си от най-новите модни колекции и линии на ZARA, Bershka, Massimo Dutti, H&M, Teodor, DJOIT, Lazarini, Iventi, Sergio Barone, CCC, Massimo Zardi, DOUGLAS, Ives Rocher и Radiant.

„Продължаваме да работим усилено върху разнообразяването на микса от модни марки, стоки за дома и забавления, за да предложим на жителите и гостите на града не просто място за пазаруване, а възможност за прекарване на свободното си време по забавен и вълнуващ начин.“, споделиха от мениджмънта на търговския цеентър.

На 4 април отвори врати и магазинът на полската дискаунт верига РЕРСО. Maгaзинитe РЕРСО пpeдлaгaт дeтcĸи, мъжĸи и дaмcĸи oблeĸлa, бeльo, aĸcecoapи, игpaчĸи, дeĸopaция зa дoмa, дoмaшeн тeĸcтил и дpyги. През април Sport Vision и Flair ще обогатят гамата от спортни стоки в търговския център, а Kompass Shoes и Ipanema ще допълнят многообразието от обувки.

Ресторант „Балкан“– новото попълнение в зоната за хранене, ще очарова и ще се превърне в любимо място на ценителите на българската национална кухня с изкусителни салати и барбекю на дървени въглища.

Това е втората голяма вълна от нови попълнения в PLOVDIV PLAZA, като търговската площ на новооткритите обекти надхвърля 4000 m2. Само месец след отварянето си в края на ноември молът разшири асортимента от магазини с над 20 нови дългоочаквани и любими марки.

PLOVDIV PLAZA ще продължава да разширява броя и вида на обектите, за да предложи на пловдивчани нови изживявания в пазаруването и забавленията. Сред изненадите за модните маниаци в следващите месеци ще бъдат още много любими марки. А дамите ще бъдат изкушени от предложенията на професионалната декоративна козметика на M.A.C.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина