ВластГрадътИзбориНовини

Костадин Димитров с пилотна инициатива „Градивният диалог за Тракия”

Единствена по рода си група, в която гражданите могат да подават сигнали и да предлагат идеи за развитието на район „Тракия” вече е активна към фейсбук страницата „Костадин Димитров – кметът на Тракия”.

„Вярвам, че управлението трябва да се отваря все повече навън към хората. Убеден съм, че гражданите са най-дълбокият извор на добри идеи и конструктивни предложения за мен и екипа ми. Смятам, че всеки един гражданин на „Тракия” заслужава честта и отговорността да бъде пълноценна част от развитието на нашия квартал. Искам да ви изслушам. Искам да творим заедно”, заявява кметът на най-младия пловдивски район.

Гражданският форум е изпълнен от Костадин Димитров ангажимент за улесняване процеса за подаване на сигнали и споделяне на идеи.

„Радвам се, че технологиите ми позволяват тази стъпка. Групата Градивният диалог за Тракия е мястото, където можете да споделяте идеи и да подавате сигнали бързо, лесно и удобно”, допълва кметът Костадин Димитров и призовава: „Аз и екипът ми поемаме ангажимент да ги разглеждаме и да работим по тях. Бъдете активни! Бъдете конструктивни! Ние оставаме отворени”.

Заповядайте в платформата на кмета на „Тракия“ Костадин Димитров за диалог с гражданите във Facebook: https://www.facebook.com/TrakiaMayor/

Присъединете се и към групата за граждански сигнали и идеи и участвайте активно в развитието на квартала: https://www.facebook.com/groups/GradivnoZaTrakia/

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина