Подтепето

ГРАДЪТ

14 Авг, 2017

Затварят платно в тунела на Гладстон

Подмяна на осветлението ограничава движението в подлеза в сряда преди обяд  

Във връзка с извършване на неотложни аварийни дейности по възстановяване на осветлението в полеза на ул. „Гладстон” – южно платно, на 16.08.2017 г. (сряда) за времето от 08:00 часа до 13:00 часа е необходимо да бъде спряно движението в тази лента в района на съоръжението. Това информират от Общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта” в Пловдив. От дружеството уточняват, че ще бъде поставена вертикална сигнализация за обозначаване на обекта.

Изпратено е и писмо до ОД МВР за оказване на необходимото съдействие от страна на компетентните органи за безпроблемното извършване на предвидените ремонтни дейности.

Няма направени коментари
Още от рубриката "ГРАДЪТ"

Подобни новини

12 Окт, 2017

Капиталовата програма на града се променя непрекъснато

Едни пари се прехвърлят от обект на обект, критикува опозицията

Промени в бюджета на Пловдив предизвикаха искри в местния парламент

Половин милион лева от гласуваните за спешен ремонт на тунела под Централна поща бяха пренасочени днес от Общинския съвет на Пловдив за други спешни ремонти. Мотивът – няма как да се освоят през тази година, тъй като обществената поръчка е отменена, а нова още не е обявена.

500 000-те хиляди лева отиват за ремонт на улици и благоустрояване, основно в район „Южен“: за ДГ „Ралица“, кърпене на асфалта на бул. „Македония“, „Никола Вапцаров“, „Александър Стамболийски“, ул. “Димитър Талев“ и надлез Родопи.

Обструкции изразиха от Патриотите, припомняйки, че в началото на 2017-а за спешен ремонт на тунела бяха гласувани близо 7 млн ...

» повече
15 Фев, 2017

Тапи и ламаринени катастрофи в центъра на Пловдив заради проверка за безопасност на тунела

Затвориха две ленти без да уведомят предварително

Оглеждат съоръжението заради инцидента в тунел „Ечемишка”  

Нарочна проверка за безопасността на тунела на най-натоварения пловдивски булевард „Цар Борис III „Обединител“ предизвика няколко верижни катастрофи и задръствания в центъра на Пловдив днес. Проблемът дойде, след като две ленти от съоръжението бяха затворени за извършването на инспекцията в час пик без промяната на организацията на движение да бъде разпространена предварително.  

На всички осветителни тела ще бъде извършена техническа проверка за изправност, включително на конструкциите, на които те са закрепени. Ревизиите на тунели в цялата държава бяха възложени по спешност от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) след инцидента в тунел „Ечемишка”, при който загина жена в началото на този месец. Направената от АПИ проверка на другите ...

» повече