За ден откриха 20 изоставени коли в Кършияка

Градът

В първата за годината обиколка в район “Северен” на междуведомствената група за установяване на излезли от употреба моторни превозни средства са съставени 20 констативни протокола за изоставени трошки по улици и паркове в Кършияка.

 “Северен” със съдействието на III РУ-Пловдив, ОП "Паркиране и репатриране", "Българска рециклираща компания" АД са открили излезли от употреба моторни превозни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите обществени паркинги, зелените площи на следните адреси: бул. “Марица” № 25,  бул. “България” № 115, 172, бул. “В. Априлов” № 124, ул. “Сливница” № 7, ул. “Дунав” № 89, 182, 186, ул. “Милеви скали” № 5, 6, 11, 13, ул. “Галилей” № 8 и в парк “Красива България”.

Собствениците на  тези коли имат 90-дневен срок, в който следва да преведат автомобилите си в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми. В следствие на неизпълнени такива предписания следва акция по репатриране на излезлите от употреба МПС-та.

Кметът на район „Северен“ инж. Ралев призовава гражданите да сигнализират за излезли от употреба МПС-та на територията на района на тел: 032 / 901 165 – отдел “Екология” при Район “Северен”.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.