Подтепето

ГРАДЪТ

11 Ян, 2017

Ваканцията продължава до края на седмицата

По предписание от Здравната инспекция

Ваканцията за учениците от Пловдив и областта е удължена с още 2 дни. Официалното съобщение дойде от Старши експерт по организация на средното образование в РУО Рангел Райчев. 

"12 и 13 януари 2017 г. са неучебни дни за всички училища на територията на област Пловдив. Решението е взето въз основа на писмо от директора на Регионална здравна инспекция - Пловдив, с което се предписва удължаване на ваканцията за всички училища на територията на област Пловдив до 15.01.2017 г., включително." 

Учебните занятия ще бъдат възобновени на 16.01.2017 г.                          

Няма направени коментари
Още от рубриката "ГРАДЪТ"

Подобни новини

11 Ян, 2017

Ваканцията свършва. От утре всички на училище

Учениците няма да отучват ваканционните дни

Според министерството в 7 общини в област Пловдив днес се учи

В сайта на РУО пък за същите населени места денят е неучебен  

Обмислят намалени часове

Мина почти месец, откакто учениците излязоха в Коледна ваканция. За последен път те бяха на училище на 23 декември, след което се отдадоха на празничните дни. Поради големия студ в Пловдив и цялата държава, ваканцията им се удължаваше на няколко пъти. Първо започна като грипна, а през тази седмица им се отпуснаха още три дни.

Всичко има своя край и утре учениците от Пловдив и областта се завръщат по класните стаи. Макар че в някои градове децата вече са на училище. Такова е положението в Асеновград, например.

По ...

» повече