Подтепето

ГРАДЪТ

17 Окт, 2017

Търси се директор на Колодрума

Свободна мениджърска позиция обяви Община Пловдив. Търси се нов директор за Многофункционална спортна зала, придобила популярност като Колодрума. Обявата е качена на сайта на общината и е залепена на информационното табло в Партийния дом, видя репортер на Под тепето.

Конкурсът за Директорът на ОП „Многофункционална спортна зала“ – гр. Пловдив е назначен със заповед на кмета от 13 октомври, а документи могат да се подават до края на месеца.

Ето и задълженията накратко на издирвания мениджър:  организира и ръководи цялостната дейност на предприятието, анализира, планира и отговаря за осъществяването на административно-управленската и финансова дейност в рамките на определените му пълномощия и го представлява. Новият директор трябва да е магистър по икономика, администрация, финанси или право, да има 5 години стаж, от които поне 3 на управленска длъжност. За предимство се смятат: наличието на опит в разработването и реализацията на програми и проекти, владеенето на западен език, компютърна грамотност.

Припомняме, че залата е с нов директор от април 2017-а година. Това е Галина Китина, която до тогава бе заместник директор. Предишният мениджър на Колодрума Йорданка Трендафилова бе подала оставка по собствено желание. И Трендафилова и Китина бяха назначени без конкурс и със заповед на кмета Иван Тотев, каквато е процедурата в случая с общинските предприятия, които не са търговски дружества.

  • 17 Окт, 2017 | Шеф Петров
    Ха ха , от бъдещия шеф на Колодрума не се иска концепция за развитието на залата . Важното е да верен на партия Гроб и да е послушен , като другите герберски калинки . Това е най важното условие на , което трябва да отговаря калинката от Герб . Конкурсите в кавички знаем , че се правят за парлама и ве назначава верния човек . Тея да не ни баламосват . В целият град се слагат само некадърници на ръководни длъжности .
  • 17 Окт, 2017 | корабът потъва ПРАВИЛНО
    Капитанът на потъващ кораб май не биваше да го напусне ПРЪВ, или грешим? Таня разгроми малоумния "проект" но сега предстои -отваряйте си очетата!- следващият гениален ПРОЕКТ на талантливия наш Управник и главен ПРОЕКТант (от "проекти" се краде най-лесно) индж. Иб. Т. за ХИПОДРУМ, в който пловдивчанинът след като се е наколодрумил, поГРЕБАЛ, да може да си топурка с магаренцето на воля
Още от рубриката "ГРАДЪТ"

Подобни новини

15 Юли, 2018

Изненада: Обявена е обществена поръчка за осветление на Колодрума

Близо 800 000 лева ще струват още нови лампи за неизползваемата зала

Избраният изпълнител ще трябва да демонтира досегашното светлинно оборудване и да монтира ново в рамките на 12 месеца

 

Таня Грозданова

Община Пловдив е обявила открита процедура по обществена поръчка на стойност близо 800 хиляди лева за дообрудване на осветелението в многомилионната Многофункционлана спортна зала Колодрума. Обявата е публикувана в края на работната седмица.

Строителството на Колодрума струва на общинския бюджет над 50 милиона лева до сега, а залата пустее.

Припомняме, че в края на месец юни Спецпрокуратурата пое проверката за разходваните средства по изграждане на залата. До тук се стигна след решението на Върховна касационна прокуратура от 22 май тази година преписката за начина на изразходване на средствата ...

» повече
05 Окт, 2017

127 030 лева е загубата на Колодрума за 2016-а

1330 лева на ден е струвала издръжката на залата на данъкоплатците за същия период

Вижте колко точно струва на данъкоплатеца един работен ден на залата - въпросът, на който не получихме отговор в цифри

Таня Грозданова

Колко точно струва на данъкоплатеца един работен ден на залата? – въпросът, на който не получихме отговор в чаканото девет месеца интервю със заместник-кмета по стопанска дейност на Община Пловдив Розалин Пектов на тема Многофункционална спортна зала Колодрума вече има отговор за 2016-а година.

Колко точно струва на данъкоплатеца един работен ден на залата? Според информация на Под тепето имено това бе питането, с което репортерът ни ядосал г-н Петков и в крайна сметка получи отказ за интервю. Колко точно струва на данъкоплатеца един работен ден ...

» повече
04 Сеп, 2017

Търси се ресторантьор, за да оживи зоната около Колодрума

Дават му близо 3 декара за 10 години за заведение и паркинг

Така на още ненаетия ресторант в Колодрума му се очертава втори конкурент

Общината може да помогне с част от инвестицията, обяви кметът

Таня Грозданова

Община Пловдив има нужда от някой кадърен ресторантьор, който да вдъхне живот на поляните около Многофункционална спортна зала, стана ясно днес по време на редовния брифинг на кмета Иван Тотев.   

Управата на града подготвя тръжна процедура за наем на 2,7 дка празен общински терен, който се намира отпред до Колодрума. Парцелът ще бъде предоставен за 10 години на бизнесменът, който даде най-висок наем. Процедурата няма да е нито концесия, нито конкурс, уточни кметът.

Идеята е да се подпомогне целта на общината за оживяване ...

» повече
22 Фев, 2016

Промоутъри се захващат с оживяването на Колодрума

Общината сключва договор за привличане на събития в залата

Домът на културата вече се самоиздържа

Промоутърска компания се захваща с мисията да оживи многофункционална спортна зала Колодрума. Общината ще сключи договор с фирмата LT Консулт и Мениджмънт, с който се цели привличане на събития. Целта на консултантите, които работят и с Арена Армеец, е да вкарат публика в комплекса, като срещу това ще получават отстъпки. Залата позволява събития и за 2-хилядна публика. Трябва да бъдем гъвкави в ценовата политика, за да привлечем повече интерес, каза днес кметът Иван Тотев. Все още вървят консултации с юристи как да бъде структуриран договора с фирмата, като най-вероятно ще се мине на процедура по ЗОП. Промоутърите ще имат ангажимент да привличат даден брой събития ...

» повече