След наша публикация: Отпушиха движението по бул. „Никола Вапцаров”

Градът

Върнаха липсващите знаци, а вулканизаторът не обслужва клиенти на пътното платно

Днес...... и миналата седмицаОтпушиха движението по бул. „Никола Вапцаров” след нашата публикация от миналата седмица на база читателски сигнал. Преди броени дни ви информирахме за ежедневен проблем с трафика по основната пътна артерия в Кючук Париж, в близост до бившия Камел. Нашият читател Асен Николов засне как служители на обслужващия от години клиентите си на самото платно вулканизатор сменят гумите на полицейски автомобил в нарушение на правилата. Служители на реда индиректно създават предпоставки за ПТП, задръствания и демонстрират двоен стандарт, негодува преди седмица Николов. И показа превърнатия в еднолентова квартална улица иначе широк булевард.

Към днешна дата гледката е напълно различна. Липсващите преди седмица знаци за забрана на паркирането са върнати, а вулканизаторът вече не обслужва клиенти на пътното платно. В същото време, докато правех тази снимка, от другата страна на „Никола Вапцаров”, полицаи пишеха глоби за неправилно паркиране. Ставало значи, пише след взетите от институциите мерки Асен Николов.  

Споделете ни във:

2 коментара

  1. Идете вижте на паважа на бул. Хаджи Димитър в Западен. Гъзорат се с едни стърчащи крикове(1/3 от лоста на крика стърчи в лявото платно), клекнали под гумите в дясното платно, а в лявото минават автобуси.
    Шантава работа.
    Такова чудо само в Бг може да се види, бананова история…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.