Пловдивска компания грабна приза за Бизнес проект на годината

Градът


 

Доставчик на интернет и телевизия бе награден за пълноценен гигабитов интернет, предназначен за крайни клиенти

Небезизвестната пловдивска компания, доставчик на интернет и телевизия, Cooolbox получи заслужени признание на годишните награди b2b Media Awards 2017. Доставчикът, който се прослави не само с добрите услуги, които предлага, но и със зеления си офис, в който по дърветата растат рутери и оптични кабели, получи награда в раздела „Бизнес проект на годината“. Признанието дойде след като компанията пусна на пазара пълноценен гигабитов интернет, предназначен за крайни клиенти, а услугата предивзика истински фурор не само в Пловдив, но и във Велико Търново.

Третото издание на конкурса отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните пространства, както и социално – отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.

Журито даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

За втора година в конкурса кандидатстваха проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, а за първи път се приемаха номинации за Мобилни иновации и за Работодателска кампания.

Списъкът с всички отличени компании можете да видите ТУК.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.